Cròniques cantera

El Juvenil A venç 0-1 al CE Sabadell

Bruno Calcagno va ser l'autor del gol vermell

El Juvenil A del RCD Mallorca va guanyar 0-1 a CE Sabadell en el Poliesportiu Municipal Olímpia en el partit corresponent a la jornada 23 del campionat. Un triomf que situa als de Carlos Muñoz quarts en la classificació amb 43 punts.

Un duel molt igualat en els primers compassos de la primera part en la qual no va haver-hi ocasions per a tots dos equips. El domini vermell va arribar a partir del primer quart hora. El primer avís del RCD Mallorca va arribar després d'un córner executat per Carles Sogorb, que remataria Erik Quevedo, però que atallaria el portera rival, Oriol Curans, amb una gran estirada. Mancant un minut per a arribar al descans, Bruno Calcagno posaria el 0-1 en el lluminós. El gol vindria després d'una gran jugada en la qual Jan filtraria una pilota a Santi Ávila que centraria a l'interior de l'àrea perquè Calcagno rematés l'esfèric al fons de les malles.

La segona part seguiria una dinàmica molt similar a la del primer temps. El CE Sabadell amb el pas dels minuts va optar per un joc més directe, tancant al RCD Mallorca en el seu camp. No obstant això, el conjunt català no va arribar a tenir ocasions clares de gol. Els de Carlos Muñoz sí que podrien haver ampliat el marcador en una jugada a pilota aturada en la qual Gabi a punt va estar de veure porta. D'aquesta manera, el Juvenil A del RCD Mallorca suma un nova victòria per a mantenir-se en la zona alta de la classificació.

RCD Mallorca: Marc Monedero, Carles Sogorb, Santiago Ávila, Pablo Moyá, Erik Quevedo, Martí Payeras, Adrián Gómez, Miquel Jan Salas, Miquel B. Llabrés (72’, Biel Salas), Alexander Woiski (61’, Daniel García), Bruno A. Calcagno (72’ Nicolás Bartolucci).

CE.Sabadell: Oriol Curans, Nil Castell, Daniel Ramírez, Pol Castell, Eric Hill, Oliver Kota, Ian Martínez, Alexandro F. Balleu, Adrià Petit (70’ Xioke He), Manuel Ábalos (77’, Eric Masso ), Lluc Maimó. (77’ Alejandro Luque).