El RCD Mallorca cau per 2-1 davant el RCD Espanyol

Muriqi va anotar el seu gol número deu a la lliga

El RCD Mallorca va perdre 2-1 davant el RCD Espanyol en el RCDE Stadium a la jornada 23 de la lliga Santander. El gol del conjunt dirigit per Javier Aguirre va ser obra de Vedat Muriqi pel que el Kosovar aconsegueix els deu gols aquesta temporada.

En la primera part, el RCD Mallorca va ser el dominador del partit. En el minut 11 arribaria la primera ocasió dels vermells després d'una gran acció ofensiva en la qual Dani Rodríguez buscaria sorprendre a Pacheco amb un gran llançament des de fora de l'àrea que marxaria fregant el pal. Instants després ho tornaria a intentar Kang in Lee amb un potent xut des de la mitja lluna. No obstant això, en el minut 22’ una errada de Rajkovic en la sortida de la pilota propiciaria el 1-0 en el marcador. Aleix Vidal aprofitaria el mal lliurament del porter vermell per a assistir a Braithwaite que manaria la pilota al fons de la xarxa. Vedat Muriqi seria l'encarregat de posar les taules en el marcador mancant quatre minuts per al descans. El Kosovar rebia una gran pilota des de l'esquerra de Dani Rodríguez, i de primeres amb un gran llançament manaria la pilota a l'esquadra. Una diana que suposa la dècima en el seu compte particular i un autèntic golàs.

Als cinc minuts del segon temps, Braithwaite tornaria a avançar al seu equip en el marcador. Un gol que arribaria després d'una jugada carregada de polèmica, ja que l'acció arrencaria després d'una falta de Sergi Darder sobre Kang in Lee, però que el col·legiat no consideraria suficient com per a anul·lar el gol del conjunt perico. Malgrat anar per davall en el lluminós, el RCD Mallorca no va baixar els braços. Javier Aguirre va moure la banqueta i va optar per canviar el sistema de joc per a posar més homes a dalt. Ángel Rodríguez podia haver marcat el 2-2 en la primera pilota que tocava, però Pacheco va realitzar una gran estirada per a evitar-lo. En el minut 77 del duel va tenir lloc l'acció més controvertida del partit després de ser Amath derrocat dins de l'àrea petita. Malgrat les protestes dels jugadors vermells, ni el col·legiat ni el VAR van considerar l'acció digna de penal.

D'aquesta manera, el RCD Mallorca es manté amb 31 punts en la taula. El pròxim partit dels de Javier Aguirre serà el dissabte 4 de març a les 18:30h en a l'Estadi Mallorca Son Moix.

RCD Mallorca: Rajkovic; Pablo Maffeo, Valjent (Ángel, 69’), Raíllo, Nastasic, Jaume Costa (Morlanes, 90’); Dani Rodríguez (Abdón, 90’), Galarreta; Kang In Lee, Kadewere (Amath, 69’) y Muriqi.

RCD Espanyol: Pacheco; Óscar Gil, Sergi Gómez (Cabrera, 90’), Montes, Brian Oliván; Aleix Vidal (Melamed, 46’), Vini, Darder, Denis Suárez (Gragera, 71’); Puado (Joselu, 71’) y Braithwaite (Pierre-Gabriel).