Muriqi, Jaume Costa i Raíllo analitzen la derrota enfront del RCD Espanyol

Els jugadors del RCD Mallorca valoren el partit en el RCDE Stadium

El RCD Mallorca va caure 2-1 davant el RCD Espanyol en el RCDE Stadium en la jornada 23 de la lliga Santander. Martin Braithwaite va signar un doblet per al conjunt perico mentre el gol vermell va ser obra de Vedat Muriqi. D'aquesta manera, el davanter Kosovar aconsegueix els deu punts a la lliga aquesta temporada. Un duel en el qual els de Javier Aguirre van mostrar una de les seves millors cares lluny de casa però així i tot no van poder donar-li la volta al marcador.

Vedat Muriqi

"Comencem molt bé el partit. Fallem una passada i pot passar perquè és futbol, i després empatem 1-1. Entrem en el vestuari volent més. Comencem el segon temps una miqueta malament i vam perdre 2-1. Cal trobar ràpid en el que estem fallant i ara toquen dos partits seguits a Mallorca i tant de bo que aconseguim els màxims punts possibles per a nosaltres.

"Si perd el meu equip m'és igual si marco un gol o no. Prefereixo no marcar i que el meu equip guanyi. Content pel gol, però al final res. Vull que la nostra afició ens doni suport aquests dos partits a casa i tant de bo aconseguim els sis punts següents".

Jaume Costa

"Ens ha sobrat la errada del primer gol que és una errada evitable, però pot passar. Avui ha estat un company i demà puc ser jo. També ens han sobrat els deu primers minuts de la segona part perquè hem sortit molt blans. Hem sortit a fer el contrari del que havíem fet en la primera part. Ens han agafat despistats i ens han ficat el segon. A partir d'aquí, ells han jugat el seu joc i ens han desballestat. A remar i a seguir. A sumar a casa.

"Hem fet avui un pas endavant fora de casa i hem competit molt bé. Una de les millors parts que recordo des que estic al Mallorca".

Antonio Raíllo

"Crec que el partit que ha fet l'equip no ha estat dolent, sinó que ha estat bastant bo. Al final, li donem menjar nosaltres a ells tant el primer gol com en el segon. Són pèrdues en la sortida de pilota. L'equip ha estat bé i ha jugat millor que molts partits fora de casa. Estem en la dinàmica en la qual tot el que arriba ens penalitza i cal canviar-la.

"Al final cada equip fa el seu treball. Cadascun baralla pel seu. És decisió de l'àrbitre donar més continuïtat o menys".

"A continuar treballant igual i corregint errors. Cal tornar a reprendre la fortalesa defensiva i a partir d'aquí tornar a créixer de nou".