Triomf del RCD Mallorca B davant el RCD Espanyol B

Diabate va signar un doblet per als vermells

El RCD Mallorca B va guanyar 0-2 davant el RCD Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en el partit corresponent a la jornada 22 del grup III de Segona RFEF. Ibrahim Diabate va ser l'autor dels dos gols vermells. Es tracta del primer triomf del filial com a visitant en aquest curs. Amb aquesta victòria, aconsegueix els 19 punts i es queda a sis de la permanència.

Una primera part en la qual el conjunt perico va tenir més la pilota i va gaudir de les millors ocasions, però es va topar amb un gran Alex Quevedo.

Els gols del conjunt de Julián Robles arribarien en el segon temps. En el minut 59 de joc Diabate marcaria un golàs després del llançament d'una falta obrint així el marcador. Mancant un quart d'hora per al final, el RCD Mallorca B sentenciaria en una contra. Després d'una gran jugada per banda dreta, Valverde enviaria un centre perquè Diabaté rematés l'esfèric al fons de la xarxa.

RCD Mallorca B: Quevedo; Miguelito, David López, Gayà, Montalbán; Alonso (Valverde, 73′), Ginquinto, Tòfol Montiel, Zacarías (Pau Mascaró, 77′); Tovar (Luis Montiel, 77′) y Diabaté (Pablo Gálvez, 94′).

RCD Espanyol B: Fortuño; Pau Casadesús (Lancho, 76′), Recasens, Simo, Omar (Antoniu Roca, 82′); Roger Martínez, Villahermosa (Miguel Carvalho, 76′), Abde, Nabil (Luca Koleosho, 65′), Kenneth Soler (Dacosta, 65′); Juan Becerra.