El RCD Mallorca cau en els penals davant el CF Fuenlabrada

Els vermells cauen eliminats de la Copa del Rei en l'Estadi Fernando Torres

El RCD Mallorca perd contra el CF Fuenlabrada en els penals (7-6) després d'acabar 2-2 després de la pròrroga. Amb aquest resultat, els bermelloness'acomiaden de la Copa del Rei en la segona eliminatòria de la competició. El partit va arribar a la pròrroga després del 1-1 en els noranta minuts. Aleksandar Trajkovski ha estat l'encarregat d'anotar l'únic punt vermell i Adrián Diéguez per als locals. La pròrroga va acabar amb el marcador de 2-2 després d'un gol en pròpia meta dels visitants i un gol de AbdónPrats. En els penals, el CF Fuenlabrada ha aconseguit emportar-se la classificació a la següent ronda de la Copa del Rei.

Luis García Plaza ha hagut de realitzar un onze amb canvis respecte a l'últim partit de la Lliga SmartBank a causa de les sancions, les lesions i les baixes per Covid-19. Solo Franc Russo, Aleix Febas i Íñigo Ruiz de Galarreta van seguir en l'onze. El canterano, Fran González ha debutat amb el primer equip i com a titular.

El RCD Mallorca ha arrencat dominant el joc i als 11 minuts de partit, els bermellones s'han posat per davant en el marcador. Trajkovski ha rebut una pilota prop de l'àrea rival i ha aconseguit superar a Joan Femenia amb el seu primer gol amb la samarreta del RCD Mallorca. A partir d'aquí, els dos equips han continuat amb la pressió alta dificultant la sortida de la pilota. Amb un tret de falta de Braian Cufré que ha marxat lleugerament desviat i una bona parada de Miquel Parera a xut de Randy Nteka, s'ha arribat al descans.

La segona part ha arrencat amb el gol d'Adrián Diéguez en el minute 55 per a empatar la trobada. El jugador del CF Fuenlabrada ha anotat amb l'esquerra des de l'àrea petita després d'un servei de cantonada. El conjunt de Luis García Plaza ha dominat després del gol, però no ha pogut crear perill real. Amb el 1-1 el partit s'ha anat a la pròrroga . Un error en el minut 100 de partit ha avançat als locals, però el RCD Mallorca no ha desistit i ho ha intentat fins al final. El treball va tenir el seu premi quan Abdón, que havia entrat en la segona part de la pròrroga,  va marcar el seu primer gol de l'any en el minut 118 per a empatar el partit una altra vegada.

En els penals, el RCD Mallorca ha caigut per 6-7, després que Antonio Sánchez ha enviat la pilota al pal. El conjunt de Luis García Plaza s'acomiada de la Copa del Rei per a la temporada 2020/21 en l'Estadi Fernando Torres.

RCD Mallorca: Parera, Cufré, Russo, Fran González (106'), Gámez, Febas (82’), Ruiz de Galarreta (90’), Murilo, Trajkovski (81’), Luka (90’), Alegria (72’)

Suplents: Leo, Salva Sevilla (82’), Lago Junior (81’), Baba (90’), Sastre, Abdón (106’), Antonio Sánchez (90’), Bravo, Ibra (72’)

CF Fuenlabrada: Pol, Moi (105’), Diéguez, Jano, Peñas, Valentín, Cácerers (65’), Fuentes (72’), Mula, Ntekja, Awudu

Suplents: Sotillos (105’), Cristian, Kante, Bribas, Gutiérrez, Ciss (65’), Cristobal, Belman, Feuillassier (72’)

Gols: Aleksandar Trajkovski 11’, 0-1; Adrián Diéguez, 55’, 1-1; Fran Gonzalez (99) 100’, 2-1; Abdón 118’, 2-2