Skip to main content
Destacats

Brian Oliván analitza la derrota davant la UD Las Palmas

El lateral esquerre valora el partit perdut en el Visit Mallorca Estadi

Brian Oliván analitza la derrota davant la UD Las Palmas (0-1) en el Visit Mallorca Estadi. Els de Luis García Plaza van caure en l'últim partit de la primera volta davant els canaris quan Sergio Araujo va anotar en la primera meitat l'únic gol del partit.

Sobre el partit

“Ens ha faltat ser més contundents. Las Palmas és un equip que maneja molt bé la pilota. Des de darrere surten amb la pilota jugada”

“Ara tenim una setmana per a reinicialitzar i per a carregar piles. Ara fins a febrer ens vénen uns partits molt difícils. Si acabem febrer amb bons punts, tindrem molt de cara. Serviria perquè l'equip torni a recuperar la confiança. No l'hem perdut, però volem més”

Sobre la primera volta

“Hem fet una bona primera volta. Teníem ganes de refer-nos de la derrota de Fuenlabrada. Ens ha costat entrar en el partit. En la segona part els hem tancat. Ho hem intentat de totes les maneres. Hi ha vegades que salin bé les coses i altres costa una mica més”


“Sabem que la Segona és molt difícil. L'equip creu en l'objectiu i ho donarem tot fins al final. Tenim molta ambició que és l'important”