El RCD Mallorca cau davant la UD Las Palmas en el Visit Mallorca Estadi (0-1)

Els vermells perden en l'últim partit de la primera volta davant els canaris

El RCD Mallorca perd davant la UD Las Palmas en el Visit Mallorca Estadi (0-1). Els de Luis García Plaza van caure en l'últim partit de la primera volta davant els canaris. Araujo va anotar en la primera meitat l'únic tant del partit.

Per a la jornada 19 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza va canviar pràcticament tot l'onze respecte a l'equip que va jugar en Copa del Rey davant el CF Fuenlabrada. Raíllo, Valjent i Dani Rodríguez van tornar després de lesió. Amath i Abdón van iniciar en la zona ofensiva de l'equip vermell.

El primer partit de l'any en el Visit Mallorca Estadiva arrencar amb una sortida forta dels bermellones. En els minuts inicials, primer Llac i després Bava van provar al porter visitant amb dos xuts llunyans. En el minut 20 es van avançar els visitants. Araujo, després d'una paret amb Kirian i emportar-se un rebot dins de l'àrea, va batre a Manolo Reina

Amb el gol del conjunt canari els vermells van tractar de buscar la porteria defensada per Domínguez. Salva Sevilla ho va intentar de falta directa, però el tret va sortir molt centrat. A cinc minuts del descans, Abdón Prats va caçar una pilota dins de l'àrea i, amb la dreta, va buscar el gol, però el portera visitant va detenir l'ocasió. Amb aquesta oportunitat es va arribar al descans.

Els segons 45 minuts van arrencar amb un conjunt vermell buscant la porteria de l'equip canari, però sense arribar a crear perill seriós. Amb el pas dels minuts, el RCD Mallorca va fer un pas endavant. Les aproximacions van arribar amb acostaments laterals i bones accions individuals de Murilo i Amath. Els vermells es van acostar a la meta rival però sense aconseguir el gol. Amb el resultat de 0-1 es va arribar al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, Raíllo, Valjent, Cufré (45’), Baba, Salva Sevilla (71’), Dani Rodríguez (74’), Amath (82’), Lago Junior (45’), Abdón

Suplents: Parera, B. Oliván (45’), Russo, Febas (71’), Alegría, Murilo (45’), Fran Gámez, Trajkovski (82’), Sánchez, Fran González, Luka Romero, Ibra (74’)

UD Las Palmas: Á. Domínguez, Sergio Ruiz, Álex Suárez, Curbelo, Araujo (80’), Lemos, Clemente (77’), Castellano, Kirian (90’), David Castellano, Rober (80’)

Suplents: Á. Valles, Ale, Maikel, Ramírez (77’), Athuman, Fabio (80’), Edu Espiau (80’), Mendes, Pau Minguélez (90’), Jonathan, Coco, Diego Gutierrez

Gols: Araujo, 0-1 (21’)