Cròniques cantera

El RCD Mallorca B empata en el primer partit del 2023

El filial vermell suma un punt davant l'Esportiu Aragó

El RCD Mallorca B va començar l'any igual que va acabar el 2022. Un punt que no serveix per a escalar posicions en 2RFEF després de l'empat a un davant el Deportivo Aragón. David Valverde va ser el golejador mallorquinista en el minut 20 de partit.

En el qual era un nou partit de filials, el RCD Mallorca B va començar amb les idees molt clares. En l'equip dirigit per Julián Robles va debutar Benjamí Garay, defensa procedent del Mèrida.

Després de bones combinacions va arribar el primer gol del partit. David Valverde va aprofitar un centre lateral de Montiel per a avançar als locals i convertir-se en el primer golejador del 2023.

El 1-0 no va servir per a frenar les intencions vermella, però si que va augmentar les ganes aragoneses. En la primera meitat fins a sis serveis de cantonada van llançar els visitants que, en l'últim, van aconseguir empatar la trobada amb un cop de cap de Navarro.

Amb l'empat es va arribar al descans i amb un gerro d'aigua freda per al filial vermell que després d'una primera part sòlida no va aconseguir anar-se per davant.

La segona part no va tenir un dominador clar i ni Pere Joan ni rebrioix van haver d'emprar-se al màxim. Tant Julián Robles com Larraz van fer canvis que no van aconseguir decantar el marcador cap a cap costat.

Al final tots dos equips van sumar un punt. Ara el RCD Mallorca B visitarà a l'Alzira en la qual serà l'última jornada de la primera volta.