FUTBOL BASE

El Juvenil DH empata 1-1 en la seva visita al Stadium Casablanca

El Juvenil DH del RCD Mallorca va empatar 1 a 1 en la seva visita al camp de l'Stadium Casablanca. L'equip vermellenc es va avançar al marcador als 19 minuts de la primera part gràcies a un gol d'Adrián Montalbán. El conjunt que dirigeix Carlos Muñoz va tenir el control del partit, però es va trobar amb un bon Joel que no va permetre als visitants ampliar el marcador.

El càstig per al DH del RCD Mallorca va arribar en el minut 94 amb un penal a favor dels locals que no va desaprofitar Blanco per empatar el partit. D'aquesta manera, el conjunt vermell suma el primer empat de la temporada i se situa segon a la classificació amb 7 punts, a dos del líder, el RCD Espanyol.

RCD Mallorca DH: Aarón, Tomás, Prada, Gayá, Dapa, Sintés, Montalbán (Pere Pons, min.76), Llabrés, Mario (Gálvez, min.65), Giaquinto y Mercadal (Florit, min.86).

Gols: 0-1 min. 19: Montalbán,  1-1 min. 94 Blanco de penal.