Skip to main content
Destacats

Dani Rodríguez: "Hem de tenir més feina, il·lusió i fam que ningú"

Dani Rodríguez ha apuntat el camí perquè l'equip segueixi amb una bona dinàmica a La Lliga 123: "Hem de treballar més que ningú, hem de tenir més il·lusió i fam que ningú. Podem donar molta guerra si treballem més que ningú. Sense donar el 200%, la categoria et menja i et passa per sobre, tenim un bon nivell però encara no hem fet res, he disputat només 5 jornades i queda un món per davant ".

El migcampista gallec s'enfrontarà aquest diumenge al seu anterior l'equip, l'Albacete Balompié: "És un partit especial per la meva passat, a Albacete he passat dos anys molt bons i especials tant a nivell esportiu com personal". "L'Albacete ha fet molt bé les coses, han fet un bloc competitiu amb molta pegada", ha tancat en el que es refereix al rival.

Dani Rodríguez considera clau amarrar els tres punts aquest diumenge a Son Moix: "Hem de fer-nos forts en el nostre estadi, a casa és important sumar en aquesta lliga que és tan difícil sumar punts". En l'aspecte personal, Dani Rodríguez considera que pot elevar més la seva aportació: "Puc donar nivell i millorar moltíssim del que estic aportant".