Skip to main content
Destacats

Dani Rodríguez, Nastasić i Copete analitzen la derrota davant l'Atlètic de Madrid

Els jugadors del RCD Mallorca valoren el partit en l'Estadi Cívitas Metropolitano

Derrota del RCD Mallorca davant l'Atlètic de Madrid en l'Estadi Cívitas Metropolitano en la jornada 31 de la lliga. El conjunt dirigit per Javier Aguirre va començar avançant-se en el marcador gràcies a un gol de Nastasić, però els locals aconseguirien remuntar el partit amb tres gols obra de Rodrigo de Paul, Álvaro Morata i Carrasco. L'equip vermell trenca la seva gran ratxa de quatre partits sense conèixer la derrota i es manté amb 40 punts en la zona mitjana de la taula.

 

Dani Rodríguez

“Crec que en la primera part es jugava al que nosaltres volíem, al fet que no passessin moltes coses. Poc ritme. Després ens vam posar per davant i bo, al final el que decideix aquests partits, davant aquests rivals, és l'encert i ells amb poc ens marquen un gol. La veritat que es decideix en aquestes coses, però bo, estem bé. Hi ha hagut molts canvis. L'equip ha competit. Crec que quan més a prop estàvem del 2-2 ha arribat el 3-1, però aquests partits són així”.

“Hi ha hagut molts canvis per a donar descans a gent que porta molts minuts, i l'equip ha sabut competir. Hem intentat defensar el resultat, però no ens ha sortit bé. Després hem intentat empatar i, al final, ells ens han ficat el tercer i s'ha acabat el partit. Crec que l'equip és competitiu, jugui qui jugui, i això parla molt bé de l'equip. Els 40 punts allí estan”.

 

Nastasić

“Ha estat un partit dur. No estic content perquè he hagut de sortir en el descans, perquè he sentit molèsties en el bessó. Crec que no és res greu. En quant al partit, estic decebut perquè hem perdut. Estem ja centrats en el pròxim partit”.

“Sí, estic content amb el gol, però no amb el resultat. Jo crec que podríem haver tret alguna cosa d'aquest partit si haguéssim estat més concentrats en els moments claus com el final de la primera part i l'inici de la segona. Si haguéssim estat més concentrats en aquestes situacions, potser ara parlaríem d'un altre resultat”.

 

Copete

“L'equip ha competit bé en un camp difícil. Sabíem que venir a aquest camp era complicat, però estàvem confiats perquè veníem d'una bona dinàmica. Crèiem en les nostres possibilitats de poder treure alguna cosa. Jo crec que l'equip ha competit bé, però bo, ens anem una mica tristos amb aquesta derrota. Ja pensant en el partit del dilluns”.

“La veritat és que han estat els clàssics gols que et solen afectar per dos. Jo crec que el partit mai ha perdut la cara; sempre ha estat aquí intentant-lo. Fins i tot amb el 2-1 hem tingut les nostres. Hem tingut la sensació que podíem empatar el partit, encara que no ha pogut ser. Em quedo amb aquest esforç de l'equip i amb aquestes ganes d'intentar anar pel partit”.