Skip to main content
Destacats

Cuéllar, Morlanes, Maffeo i Aguirre analitzen l'últim partit de la temporada

 

Cuéllar

 

"És brindar-nos l'oportunitat d'acabar bé la temporada i sobretot d'acomiadar al míster amb una victòria, crec que és el millor que podia passar en el dia d'avui. Lamentablement, tinc a dir, que un company de professió ha rebut un fort cop, li desitgem el millor, una ràpida recuperació i que sigui el menys possible".

 

"Per sobre dels jugadors i dels entrenadors estan les persones i Javier és una excel·lent persona".

 

Morlanes

 

"Dona gust acabar la temporada amb victòria. Era un dia emotiu per la marxa del míster i el seu staff. També s'ha vist aquí la felicitat del Pichu, que crec que és el jugador més veterà de la història del Mallorca a jugar en Primera. Ens anem feliços per haver complert amb l'objectiu. Ha estat una temporada de moltes emocions".

 

"Aquest sistema no l'havíem assajat molt i al final són coses noves, moviments als quals no estem acostumats a fer i bé, el rival també juga i ha estat molt bé en la primera part. Nosaltres arran del gol que ens han ficat ens hem deixat anar i hem aconseguit remuntar el partit".

 

Maffeo

 

"Per a mi ha estat una relaxació aquest gol després de les setmanes que he tingut. Content pel vestuari i content perquè el míster s'acomiadi així".

 

"Jo li ho he dit a ell en privat. S'han portat tots genial amb mi de deu, en l'àmbit professional i en l'àmbit personal".

 

Aguirre

 

"No hem jugat molt bé la primera part i en la segona amb el canvi de dibuix ens hem entonat una miqueta més. El sol estava duríssim per als dos equips".

 

"Això de David Soria jo crec que els ha perjudicat perquè veure a un company així et pot afectar i allà nosaltres ens hem vengut a dalt".