Victòria per tancar la temporada 2023/24

Els gols de Vedat Muriqi i Pablo Maffeo en el segon temps segellen una remuntada davant el Getafe

El RCD Mallorca ha tancat la temporada 2023/24 amb una victòria (1-2) davant el Getafe en El Coliseum.

Amb alguns canvis a l'onze titular, inclòs el sistema, el partit va començar millor per a l'equip local, que ja en els primers minuts la va tenir per avançar-se amb un potent xut de Mason Greenwood. No obstant això, un molt encertat Iván 'El Pichu' Cuéllar va evitar amb una bona parada l'1-0.

El primer temps, pausat i sense un alt ritme, va ser per al Getafe quant a generació de perill. El Mallorca es defensava bé i els madrilenys van generar, principalment, a través de xuts des de fora de l'àrea. Unes vegades Cuéllar i altres, la defensa, van impedir el gol dels "azulones". Al conjunt mallorquinista li va costar generar i a penes va tenir acostaments de perill real en els inicials 45 minuts.

D'aquesta manera, es va arribar al final del primer acte amb 0-0.

El segon va començar de la pitjor manera possible: amb gol del Getafe al cap de dos minuts de la represa. Gastón Álvarez va rebre una pilota en l'esquerra i, amb un potent xut creuat, va batre a Cuéllar.

Els madrilenys les van continuar tenint amb xutades llunyanes, però arran dels canvis duts a terme, el Mallorca va fer un pas cap endavant, va millorar i va trepitjar més àrea rival. Javi Llabrés va provar a David Soria, que va fer una bona intervenció i que minuts més tard, lamentablement, va haver d'abandonar el terreny de joc després d'un fort cop en una pilota dividida. El porter va haver de ser atès durant molts minuts sobre la mateixa gespa de El Coliseum. El Mallorca li desitja una ràpida i ràpida recuperació.

Després de la pausa obligada, els vermellons van continuar empenyent cercant l'empat i, després de diverses temptatives i ocasions, el van aconseguir en el 90' (encara que a causa de la lesió de Soria es van afegir 15 minuts) després d'un servei de cantonada que va acabar amb el setè gol de la temporada per a Vedat Muriqi.

El kosovar, igual que la resta de l'equip, van anar a celebrar el gol amb Aguirre i el seu cos tècnic. Poc més tard, Manu Morlanes va albirar a la perfecció un desmarcatge a l'espai de Pablo Maffeo, que es va plantar en l'1 vs 1 contra Fuzato i no va fallar per posar l'1-2. Igual que en el gol de Muriqi, la celebració va tornar a ser dedicada al mexicà i als seus ajudants.

Després d'això, no van ocórrer més coses ressenyables i el partit va acabar amb la remuntada i victòria del RCD Mallorca, que tanca amb final feliç la temporada 2023/24.

Ficha tècnica

RCD Mallorca: Cuéllar; Nacho Vidal, Valjent, Raíllo, Jaume Costa; Manu Morlanes, Sergi Darder (Pablo Maffeo), Antonio Sánchez (Dani Rodríguez); Javi Llabrés (Omar Mascarell), Abdón Prats (Cyle Larin), Nemanja Radonjić (Vedat Muriqi).

Getafe CF: Soria (Fuzato); Djené (Carmona), Nabil, Alderete, Álvarez; Greenwood, Maksimovic, Milla (Aleñá), Óscar Rodríguez (Yellu Santiago); Mata, Alberto Risco (Jordi Martín).

Amonestaciones: El árbitro ha amonestat Nacho Vidal i Dani Rodríguez per part del Mallorca.

Goles: 1-0, Álvarez en el minut 48; 1-1, Vedat Muriqi en el minut 90; 1-2, Pablo Maffeo en el minut 93.