Skip to main content
Varis

El RCD Mallorca estrena el nou tour guiat de l'Estadi Mallorca Son Moix

En el recorregut del nou tour per l'Estadi Mallorca Son Moix es podrà gaudir de les noves i renovades instal·lacions i la història del club

El RCD Mallorca estrena el seu nou tour guiat per l'Estadi Mallorca Són Moix. Amb la col·laboració de Bstadium, les portes de l'estadi s'obren per a tots els aficionats vermells i enamorats del futbol. En el nou Tour Estadi Mallorca Son Moix es podran visitar les entranyes del renovat estadi mallorquinista de la mà d'un guia especialitzat amb el qual es recorrerà la història del club.

El mural de Samuel Eto'o dedicat al llegendari jugador, visitar la Llotja Presidencial i The Premium Club o fer un viatge per la història i les fites del RCD Mallorca en el Club 1916 són algunes de les aturades més especials d'aquest nou Tour. Visitar el túnel de vestuari amb els jugadors més icònics del club, conèixer els vestuaris o l'experiència de saltar al camp són joies que cap aficionat del RCD Mallorca i del futbol s'ha de perdre.

Les entrades per a viure aquesta experiència estan disponibles i es poden adquirir a través de la pàgina web, on es donarà la possibilitat de triar el dia i l'hora de la visita. El preu de l'entrada general és de 16€ per adult i 10€ per nins a excepció dels abonats del club, que gaudiran, tant adults com nins, de tarifes especials. El preu per a abonats adults és de 12€ i per a nins abonats de 8€. A més, es podran organitzar visites a Son Moix per a grups.