Skip to main content
Destacats

Carlos Muñoz: “Esperem fer el millor partit possible”

L'entrenador del Juvenil A valora el partit davant el CE Sabadell

L'entrenador del Juvenil A del RCD Mallorca, Carlos Muñoz, ha posat en valor el bon moment que travessa l'equip, que actualment és el quart classificat de la categoria amb 40 punts. “Els nois entrenen molt bé. Estem tenint un 2023 bastant positiu quant a resultats i això ajuda molt en el dia a dia. Anem amb molt de positivisme al partit contra el Sabadell”, ha assenyalat el tècnic mallorquinista.

El Juvenil A jugarà aquest dissabte a les 16:30h front al CE Sabadell en el Poliesportiu Municipal Olimpia. Muñoz ha analitzat així al conjunt català: “Ells són un dels equips de la zona mitjana amb bastant referència en joc posicional. És un equip que s'atreveix també en el joc vertical. És un partit de dos equips molt semblants quant a idea de joc i per descomptat, molt obert de cara a l'espectador. Jo crec que serà com el partit d'anada. Un partit bonic amb gols. Esperem fer el millor partit possible”.

Carlos Muñoz també ha assenyalat els objectius marcats aquesta temporada per a la plantilla sent la progressió del jugador el més important. “Les nostres expectatives són intentar fer la millor setmana possible, després el millor partit possible i sobretot que els nostres jugadors puguin pujar al filial o al primer equip. Tenim un grup bastant elevat de jugadors en el filial i això ens omple d'orgull. Continuem treballant per a això i els nois que competeixen amb Juvenil A l'estan fent molt bé, i esperem seguir així i intentar estar el més alt possible, però amb l'objectiu i el focus posat en la millora del futbolista”.