Skip to main content
Destacats

Battaglia, Dani Rodríguez i Manolo Reina valoren la derrota davant el Barça

Els jugadors vermells analitzen el partit perdut davant els culers

Els migcampistes, Rodrigo Battaglia i Dani Rodríguez; i el capità, Manolo Reina, van parlar de la derrota davant l'FC Barcelona en el qual va ser el primer partit del 2022. Els vermells van perdre per la mínima (0-1) davant els culers que van sumar de tres gràcies a un gol de Luuk De Jong al caient del descans. Aquest partit també va ser l'últim de la primera volta en la qual els mallorquinistes van aconseguir 20 punts.

Sobre el partit

Rodrigo Battaglia: "Ens anem una mica tristos. El just era l'empat. En el segon temps hem demostrat que som un equip competitiu, però en l'ocasió més clara no la vam saber ficar"

Dani Rodríguez: "Al final el futbol és encert. Estic una mica decebut amb la primera part perquè no hem estat nosaltres, sense aquesta personalitat que ens caracteritza. Em quedo amb la segona que som un equip capaç de tancar al Barça i competir contra qualsevol. Ter Stegen ha tret una gran mà"

Manolo Reina: "Ells han tingut alguna ocasió que una altra, però sense perill. M'ha relliscat el peu dret i no he arribat. Hem de lluitar pel nostre i ja pensem en Copa i en el partit del Llevant. No hem de desviar la nostra atenció. L'equip està amb ganes"