Skip to main content
Destacats

"Estimats Reis Mags..."

Dos llibres amb sentiment vermell per a demanar a Melchor, Gaspar i Baltasar

Un dels dies més il·lusionants de l'any és el de l'arribada dels Reis Mags a les nostres cases. I més, si venen carregats de regals mallorquinistes. Aquestes últimes setmanes, el Visit Mallorca Estadi ha estat el lloc de dues presentacions de dos llibres amb ADN bermellón. L'oportunitat perfecta per a regalar mallorquinismo.

Memòries del Sitjar de Tommy M. Jaume

La història és i serà sempre part del RCD Mallorca. Aquest és el missatge que vol transmetre Tommy M. Jaume amb el seu llibre, Memòries del Sitjar. Narra la història dels últims 25 anys del Lluís Sitjar amb testimoniatges i anècdotes dels seus protagonistes. "Aquest llibre és el meu homenatge, en part al meu avi, però també a tots els que van fer possible que el RCD Mallorca no desaparegués.  Uns autèntics herois que ho van donar tot sense esperar res a canvi, tan sols per amor a uns colors, els del nostre mallorqueta".

Memòries del Sitjar està compost per més de 80 capítols, 16 articles de periodistes mallorquins i un anecdotario. Tot això, Tommy M. Jaume ho va escriure gràcies a totes les històries que li han contat exjugadors, expresidents, exentrenadores, treballadors, aficionats... a més de tota la documentació que guardava el seu avi, Tomàs Jaume, un home que va dedicar gran part de la seva vida al RCD Mallorca.

El llibre, Memòries del Sitjar, es puc adquirir en les llibreries AgapeaEmbat o contactant directament amb l'autor en el 689 360 545.

'Ei, que som mallorquinista' de Raquel Bennasar

Les nenes també juguen a futbol i també són mallorquinistes. Aquest conte ens mostra la història de Silvia, una nena a la qual li agrada jugar al futbol. La petita és aficionada del RCD Mallorca i ha d'enfrontar-se a situacions complicades a l'escola. Amb aquesta idea, la seva autora, Raquel Bennasar, vol "visibilitzar l'esport femení i que les nenes tinguin l'oportunitat de jugar al futbol".

Raquel Bennasar és professora d'Educació Infantil i és mallorquinista des de fa més de 20 anys. 'Ei, que som mallorquinista' és un llibre dedicat als més petits, però també als majors que vulguin veure la història d'una nena que se sobreposa a les dificultats dels patis de col·legi que, a poc a poc, amb llibres com aquest les imatges van desapareixent.

Per a comprar el llibre es pot fer en les llibreries de Palma: Lila i els contesEspai caramullsLlibreria BaobabMamy Poppins; en Santa María: Llibreria s'Estany; a Inca: Llibreria Espira Focs i Tot Llibres; a Manacor: Mon de Llibres i La il·lustrada. També es pot realitzar la reserva a través d'aquest enllaç https://forms.gle/*NJNxyQ9Wst8kRoaBA. Amb el llibre es poden aconseguir un altre tipus de productes com a tasses i ampolles.