El RCD Mallorca guanya i es classifica a vuitens de Copa

Els vermells remunten en Ipurúa i passen de ronda en la competició del KO

El RCD Mallorca va remuntar i va guanyar el partit de setzens de final de Copa del Rei davant l'SD Eibar en Ipurúa (1-2). Els de Luis García Plaza es van reposar al gol al caient del descans de Leschuk amb dos gols amb protagonistes sortits de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Pep Gayà amb un gol i dues assistències de Javi Llabrés van significar una classificació als vuitens de final. El RCD Mallorca estarà en el bombo entre els dieciseis millors equips de la competició del KO.

Els primers minuts de partit, els de Luis García Plaza no van sortir del tot fins. Els costava superar línies i trobar els espais. Amb el pas dels minuts, els vermells van millorar i es van acostar a la meta armeraLeschuk va ser el jugador més perillós en els primers 45 minuts de partit. L'ucraïnès va ser l'encarregat d'anotar el primer gol del partit. El davanter de la SD Eibar va rematar un bon centre del lateral Corretja, molt prop de la línia de fons. Amb l'u a zero es va arribar al descans.

La segona part va significar un canvi per part del RCD Mallorca que va entrar molt millor que els locals. Ruíz de Galarreta i Valjent van entrar per a substituir a Salva Sevilla i Russo. Amb l'hora de joc complerta, Javi Llabrés en primera istancia i després Joan Sastre ho van intentar des de fora de l'àrea, però els seus trets van sortir desviats. En el 68, d'un corner botat per Galarreta, després d'un rebutgi, Javi Llabrés ho va provar des de la forntal, però Gayà va desviar la pilota per a anotar el punt de l'empat.

Amb el gol, els vermells van donar la sensació de perill constant. Això sí, no va ser fins al 81 quan el RCD Mallorca va trobar el seu recompensa. Ángel Rodríguez va rematar amb el cap un centre de molta qualitat de Javi Llabrés. El segon gol va certificar la remuntada que va permetre als de Luis García Plaza a classificar-se als vuitens de final de la Copa del Rei.

SD Eibar: Cantero, Correa, Burgos (62'), Etxeita, Glauder, Atienza (62'), Quique, S.Álvarez, Expósito (62'), Rahmani, Gustavo Blanco.

Suplents: Toño, Yoel, Fran Sol (83'), A. Tejero, Paul Alvarez, Aketxe (72'), Llorente (72'), Arbilla (63'), Mikel Zabala, Ángel Troncho, Javi Muñoz (63')

RCD Mallorca. Leo Román, Sastre, Russo (45') (71'), Gayà, Oliván, Sedlar, Salva Sevilla (45'), Mboula (60'), Dani Rodríguez, Llabrés, Abdón (60')

Suplents: Manolo Reina, Rodrigo Battaglia (73'), Pablo Maffeo, J. Costa, R. de Galarreta (45'), Ángel (60'), Fernando Niño, Amath (60'), Valjent (45') (72'), Thomas Giaquinto, Antonio Sánchez

Gols: Leschuk,1-0 (44'); Gayà, 1-1 (68'); Ángel, 1-2 (81')