Skip to main content
Destacats

Antonio Raíllo compleix 150 partits de mallorquinista i Joan Sastre arriba als 100

Els dos jugadors del RCD Mallorca van aconseguir aquestes xifres en el partit davant el Real Sporting

Antonio Raíllo i Joan Sastre estan d'enhorabona. Els jugadors del RCD Mallorca han aconseguit una xifra rodona de partits després d'haver jugat davant el Real Sporting en la jornada 13 de la Lliga SmartBank. El central ha arribat als 150 partits oficials amb la camiseta del club en els quals ha anotat a més 7 gols. L'andalús ha disputat amb el RCD Mallorca un total de 32 partits de Primera, 76 a Segona, 33 a Segona B, 3 de Copa, 4 de Promoció a Primera i 2 de Promoció a Segona. Després de l'empat sense gols davant el Real Sporting, Antonio Raíllo es va mostrar feliç per haver aconseguit aquesta xifra. "Estic molt content. Hi ha hagut alguns moments de la meva etapa aquí en els quals semblava que estava més fora que dins però al final estic molt feliç de ser aquí, ho he dit moltes vegades. Tant de bo siguin molts partits més i ho poguem celebrar amb victòries".

Joan Sastre es va convertir en el partit davant el Real Sporting en centenari amb la camiseta del club en el qual s'ha format com a futbolista. Sastre va debutar en la temporada 2015-2016 amb el primer equip en un partit de Copa davant el Huesca. El curs 2017-18 es va consolidar en el primer equip i va formar part activa de la plantilla que va aconseguir dos ascensos seguits fins a arribar a Primera Divisió. El porrerenc també s'ha mostrat feliç per haver aconseguit la xifra de 100 partits com a mallorquinista. "Estic molt content de poder arribar a aquesta xifra, una cosa que no és gens fàcil. Fa anys era un somni poder arribar al primer equip i arribar als 100 partits és un altre somni fet realitat. Poder ajudar al club i gaudir de l'equip de la meva terra és molt important per a mi".

Sastre ha jugat amb el RCD Mallorca un total de 19 partits a Primera, 37 a Segona, 33 a Segona B, 5 de Copa, 4 de Promoció a Primera i 2 de Promoció a Segona. El lateral és un dels jugadors sorgits de la factoria de Son Bibiloni que han arribat al futbol professional de la mà del RCD Mallorca. Per al mallorquí, "s'ha demostrat que el RCD Mallorca té un planter important dins d'Espanya, que et dóna la possibilitat de pujar al primer equip i de competir al màxim nivell al futbol professional. Pens que s'ha vist que tot es pot aconseguir".