Skip to main content
Destacats

Luis García Plaza: “No m'importa el lideratge, l'important és que sumem punts”

El tècnic del RCD Mallorca ha analitzat la victòria davant l'FC Cartagena en Cartagonova

Luis García Plaza ha comentat la victòria en Cartagonova davant l'FC Cartagena (1-2). El RCD Mallorca ha aconseguit la victòria en un partit igualat i sense moltes ocasions. La trobada s'ha decantat amb dos penals en la segona meitat que Dani Rodríguez i Llac Júnior han transformat. Amb aquesta victòria ja són 13 jornades sense conèixer la derrota.

Sobre el partit

“El partit l'hem hagut d'anar madurant a poc a poc. Ens han tancat bé i hem hagut d'insistir per a obrir el marcador. Quan un equip es fica enrere és difícil ficar-li mà”

“En els últims cinc minuts havíem de tenir més la pilota. Això serà difícil. Els equips treballen molt. Això de líders m'és igual, l'important és que continuem sumant punts”

“En la primera part ens han estret a dalt, en la segona no. Han fet molta feina defensiva que ens ha dificultat molt. Amb això necessites molta paciència i has d'esperar aquí fins que surtin els espais sense oblidar de tapar les contres”

Sobre els jugadors i Maradona

“A Baba li ha minvat la targeta. Murilo va agafant ritme i el que he dit sempre, usar a gairebé tots ens permet jugar com juguem. Estic content per tots i cal continuar treballant”

“Íñigo està fent una temporada excepcional. Tenim una varietat de jugadors i tots l'estan fent bé. Som un equip i que treballem molt perquè tots sobresurtin”

“El Mundial de Mèxic em va acostar al futbol. És una pena i una llàstima, que descansi en pau. Gaudirem dels vídeos i el llegat que ens ha deixat”