El RCD Mallorca guanya al FC Cartagena en Cartagonova (1-2)

Els vermells vencen a domicili gràcies als gols de Dani Rodríguez i Lago Junior des dels onze metres en la segona meitat

El RCD Mallorca aconsegueix sumar de tres després de guanyar en Cartagonova davant l'FC Cartagena (1-2). Els de Luis García Plaza han aconseguit la victòria en un partit igualat i sense moltes ocasions. La trobada s'ha decantat amb dos penals en la segona meitat que Dani Rodríguez i Lago Junior han transformat. Amb aquesta victòria ja són 13 jornades sense conèixer la derrota.

Per a la jornada 14 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat fins a sis canvis respecte a l'equip titular que va jugar davant el Real Sporting. B. Oliván ha entrat per Cufré en el lateral esquerre; Baba i Febas han sortit d'inici en el centre del camp substituint a Ruiz de Galarreta i Salva Sevilla; en atac Lago Junior, Murilo i Álex Alegría han començat en l'onze inicial per Amath, Mboula i Antonio Sánchez.

La trobada ha començat amb els dos equips ben situats en el camp, sense espais i sense concedir oportunitats. No ha estat fins al minut set quan Joan Sastre l'ha provat amb un xut llunyà després d'un rebutgi de la defensa local, però Bulka ha pogut desviar fora de la seva porteria. En el 14, els vermells han realitzat bones combinacions de costat a costat del camp i, després d'un centre lateral de Sastre, ni Llac ni Murilo han aconseguit rematar el centre.

En el minut 26, Manolo Reina ha realitzat una bona intervenció després d'una acció local. David Simón s'ha plantat només davant el porter vermell, però Reina ha tapat i ha aconseguit desviar la primera oportunitat del FC Cartagena. En els minuts finals, el joc ha perdut fluïdesa, però els acostaments han estat per als de Luis García Plaza. Amb l'empat a zero s'ha arribat al descans.

La segona meitat ha arrencat amb el mateix guió de la primera. Poques ocasions per als dos equips i llargues possessions. En el minut 57 ha arribat el primer acostament amb perill per al RCD Mallorca. Aleix Febas ha finalitzat des de fora de l'àrea una ocasió que Bulka ha detingut sense problema. En el minut 68, amb avís del VAR, el col·legiat ha assenyalat penal per mà d'un defensa local. Dani Rodríguez ha estat l'encarregat de xutar i anotar el primer gol vermell des dels onze metres.

A partir d'aquí, el RCD Mallorca ha realitzat llargues possessions per a controlar els tempos del partit. En el 78, el col·legiat ha xiulat el segon penal del partit per una nova mà dins de l'àrea i ha deixat al conjunt local amb un menys per l'expulsió de Carlos David. Lago Junior ha estat l'encarregat de disparar i anotar el segon gol vermell. En el 89, Elady ha anotat el gol del FC Cartagena. El davanter ha anotat sense oposició des de fora de l'àrea. Amb el gol local s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, A. Raíllo, Valjent, B. Oliván, Baba (60’), Febas, Dani Rodríguez (82’), Lago Junior (82’), Murilo (70’), Álex Alegría (82’)

Suplents: Miquel Parera, Russo, Ruiz de Galarreta (60’), Salva Sevilla, Abdón, Gámez, Mboula (70’), Antonio Sánchez (82’), Cufré, Sedlar (82’), Amath (82’), Luka

FC Cartagena: Bulka, Rubén Castro (85’), Elady, Cayarga (54’), David Simón, Jose Angel (54’), Carrasquilla (85’), Carlos David, Nacho Gil (73’), De La Bella, Rhyner

Suplents: Marc Martínez, Fornies, Álex Martín (85’), Aguza (85’), Moreno, Alex Gallar (54’), Harper (73’), William, Lozano, Claveria (54’), Delmas, Uri

Gols: Dani Rodríguez, 1-0 (69’); Lago Junior, 2-0 (80’); Elady, 2-1 (90’)