Skip to main content

Aguirre: “Hem de fer el nostre treball i ja està, l'any passat el vam fer i ara estem en deute”

El tècnic del RCD Mallorca compareix davant els mitjans en la prèvia de la jornada 17 en la qual s'enfrontarà a domicili al UD Almería

Estat de Valjent i Lato: “Els dos estan fora. Martin té una lesió en el genoll en un cop que es fa en un rebuig. L'informe del metge no és molt encoratjador. Crec que estarà fora una bona estona, mes i mig o així. I Toni té un problema muscular. Jo crec que serà menor temps”.

Estat de Raillo i Maffeo: “Seguim amb la setmana de Raillo. Ahir el vam treure de l'entrenament. Té molt honor i amor per l'equip i això l'està rescatant. Maffeo està millor, no diria que al 100% del genoll, però està millor”.

UD Almería: “És un partit amb una situació diferent perquè de les cinc grans lligues europees, cap ha deixat de guanyar, almenys un partit. Això els fa doblement perillosos, un equip que a més va jugar de meravella en el Civitas Metropolitano. Jo crec que els números que tenen no reflecteixen el bé que juguen. Tenen un atac molt poderós”.

Sobre si posar a Gio o un central esquerrà: “Tinc les dues opcions, o és Gio o és Van der Heyden per dreta, si juc amb línia de cinc. Si juc amb quatre tinc a Raillo i Nastasic o Raillo i Copete, per exemple. Però si juc amb cinc, per la dreta veig més a Gio o Van der Heyden”.

Larin: “Ja per fi s'ha llevat aquest llast i que sigui capaç de ser aquest Larín que tots esperem. Poden fallar, això no m'importa, fallem tots, però que no decaigui l'ànim. L'actitud és en el que li insisteixo molt”.

Javi Llabrés: “Li vaig dir davant de tots que em vaig equivocar i no vaig ser just amb ell. Així t'alliberes d'aquesta culpa i li pots veure a la cara. En qualsevol moment pot jugar”.

Importància del partit: “Som un paquet de cinc o sis equips a dos punts. És important ara estar alerta del que passa fora, però el més important és el teu. Hem de fer el nostre treball i ja està. L'any passat ho vam fer i ara estem en deute”.

Dupla de Samu Costa i Omar Mascarell: “M'agrada. M'agrada pels perfils. Qualsevol pot jugar en aquests dos llocs. Ara m'estan posant en un tipus de problemes que m'agraden”.