Skip to main content

Javier Aguirre: “Estaria preocupat si no generéssim jugades de gol"

El tècnic del RCD Mallorca ha comparegut davant els mitjans en la prèvia de la jornada 18

Javier Aguirre, tècnic del RCD Mallorca, ha comparegut aquest dimecres en la roda de premsa prèvia al partit de la jornada 18 enfront de CA Osasuna.

La falta de gol: “Estaria preocupat si no generéssim jugades de gol. Toni Amor, amb la seva prodigiosa memòria, em va recordar totes les ocasions i mà a mans que hem tingut. Jo crec que això ens ha condemnat una mica. Avui vam tornar a fer finalitzacions i rematades a porta. Mentre es continuïn generant ocasions, alguna entrarà”.

Baixes: “Mascarell està fora, no arriba. Jaume està bé. Estan fora Martin Valjent, Muriqi, Lat i Mascarell”.

Osasuna: “L'any passat ells van fer 53 punts i nosaltres, 50. En aquest any, l'altre dia guanyen [Osasuna] en l'últim segon i són allí amb nosaltres. Han millorat molt la faceta ofensiva . No visc el seu dia a dia, però han millorat molt avanci. No sé què els ha passat, però no estan amb els punts de l'any passat i nosaltres tampoc”. 

La importància del retorn de Raíllo amb aquestes tres últimes porteries a zero: “Efectivament, ens dona empaquetatge, ens dona lideratge i millora als del costat (Raíllo). Crec que hi ha jugadors en l'equip molt importants. Els capitans, bàsicament. Martin, Dani, Jaume, Abdon són gent que empeny el vestuari. Jo crec que en l'aspecte defensiu tots estem corrent. L'equip té instal·lat molt bé aquest nivell defensiu. El problema és que no estem ficant aquest 1-0”.

Estat de Llabrés: “Va venir ell a mi a dir-me que estava bé. Em va sorprendre pel seu poc bagatge. En comptes d'animar-li jo a ell, em va animar ell a mi. Això és futbol”. 

Novetat sobre la possibilitat d'escolta de la sala VAR: “Estic confós perquè just ahir vaig veure aquesta notícia a Mèxic. Els meus fills m'ho van explicar. Està bé per al futbol, és la tendència a anar cap a això, que l'aficionat tingui més contingut”.

Rendiment de Sergi Darder: “Darder ha fet un gran esforç. És un jugador molt interessant, amb unes qualitats que no descobriré jo. Ell està com tot l'equip de no haver pogut donar aquest salt de qualitat com sumar dues victòries o puntuar de tres en tres”. 

Pablo Ortells i mercat de fitxatges: “No sabia que Pablo acabava contracte al juny. Parlo tots els dies amb ell i mai parlem d'aquestes coses. I sobre el mercat d'hivern, la primera notícia que tinc és que hi ha diners per a fitxar. Amb Alfonso Díaz mai parlem d'aquestes coses; parlaria en tot cas amb Pablo”.

Lesions: “Les lesions ens han condicionat la temporada. La lesió de Raíllo no ens ha anat res bé i ara la de Martin, tampoc. I just és en aquesta posició que tant parlem. Pablo [Maffeo] i Lat també estan tocats. I Vedat, encara que en aquesta posició estic més tranquil amb la Larin i Abdón”.