Skip to main content

Dani Rodríguez, Aguirre, Raíllo y Antonio Sánchez valoren la victòria davant Osasuna

Dani Rodríguez

“Crec que ells es troben amb un gol i l'equip ha reaccionat molt bé. L'equip és superior durant tot el partit. És veritat que al final amb aquest gol ens fan sofrir una miqueta però crec que l'equip ha fet una gran feina”.

“Hem fet grans partits sense premi. A Sant Sebastià i contra el Barça varem fer grans partits sense aquest premi de la victòria. Avui hem tingut aquest encert que ens estava faltant altres dies i crec que aquesta era la qüestió, encertar”.

“L'any per a mi, a nivell individual, està sent molt bo i il·lusionant i no hi ha millor manera d'acabar l'any que així”.

 Javier Aguirre

“Una mica estrany perquè hem perdut una pilota en el mitjà i m’ha fet recordar al partit contra el Cádiz, en el qual ens vam anar amb un tir en contra. Vaig començar a sofrir quan en realitat, havíem començat molt bé el partit i donava la sensació que no mereixíem anar per davall en el marcador”.

“No record la diferència de temps que va haver-hi entre el gol d'ells i el nostre, però va ser important que no caiem i que emocionalment estàvem forts. Anàvem per totes, sabíem que era la nostra oportunitat i que era final d'any i volíem donar-li a l'afició una alegria”.

“Avui ha entrat la pilota. Hem tingut  vuit tirs a porteria. El porter d'ells ha estat bastant bé i al final l'equip ha fet un bon partit encara que el gol final d'ells m’ha sobrat”.

Antonio Sánchez

“Sabem que la pilota aturada dona molts punts i també els lleva i durant la setmana ho treballem. El cos tècnic fa èmfasi en això perquè saben que a final de temporada et sumen molts punts a favor o en contra”.

“És veritat que feia temps que no jugava tants minuts. Al final crec que és aquest Antonio, el mínim que s'ha de veure en el camp i partir d'aquí intentar créixer i ajudar a l'equip amb la resta”.

“Sabíem que era important donar aquest cop i anar a l'aturada amb aquestes sensacions que portem des de fa temps i la veritat és que l'equip ha sortit molt compromès des del principi”.

Antonio Raillo

“Com a defensa vull deixar la porteria a zero i això és el que ens agrada. Ens anem contents pels tres punts, però jo enfadat perquè al final dos gols en contra són errors que s'han de corregir i no succeir”.

“A aquest equip no se li pot retreure res del que treballa, del que corr, del que sofreix… Se'ns pot tirar en cara que no teníem encert. Et poses a analitzar i hem tingut moltes ocasions. És just haver guanyat aquest partit”.

“Si et soc sincer, prefereixo porteria a zero que ficar gols. Dani i jo portem molts anys junts, ens hem mirat i li he dit posamela aqui que em quedo sol i ha sortit perfecte”.