Skip to main content

5 de gener: matí màgic a Son Moix

El RCD Mallorca obre les portes del seu estadi a les 10.30 hores perquè el mallorquinisme pugui presenciar l'entrenament del primer equip

Aprofitant les assenyalades i especials dates en les quals ens trobam, el RCD Mallorca obrirà a tots els mallorquinistes les portes de la seva casa, l'Estadi Mallorca Son Moix, perquè els que ho desitgin puguin presenciar l'entrenament del primer equip. Serà el pròxim 5 de gener, a les 10.30 hores i la graderia habilitada per als aficionats serà la Tribuna Est.

Tota una bonica avantsala a la nit màgica en la qual els Reis Mags lliuraran a petits i a grans els tan anhelats regals que han demanat. Des del club volem donar l'oportunitat que la família vermellosa pugui estar prop dels seus ídols i que pugui viure així un dels primers moments d'alegria de l'any 2024. Un matí molt especial, on hi haurà moltes sorpreses, que servirà també perquè el mallorquinista pugui veure pràcticament finalitzada la reforma de la nostra renovada llar, que s'inaugurarà el pròxim 13 de gener en el partit que ens enfrentarà al Celta de Vigo.