Empat sense gols en el Power Horse Stadium

Repartiment de punts, en un partit on el Mallorca les ha tingut per guanyar

El RCD Mallorca ha empatat a zero davant l'UD Almeria en el duel de la jornada 17 de LaLiga disputat en el Power Horse Stadium.

L'equip mallorquinista va començar tenint la iniciativa i al cap de pocs minuts ja va avisar a través de Cyle Larin, encara que el seu tret va ser inofensiu. Poc més tard ho va intentar Dani Rodríguez amb un llançament de rosca que es va ser desviat.

L'elenc de Javier Aguirre va ser l'equip que va portar majoritàriament el pes del partit en el primer temps i no va sofrir a penes cap aproximació de l'equip local.

En el minut 35 va arribar la més clara de l'assalt inicial: Samu Costa va aprofitar una pilota morta a l'altura del punt de penal, però el seu tret ras es va topar amb una gran intervenció de Luís Maximiano. Poc més tard, en el 38', els mallorquinistes la van tornar a tenir amb un centre des de l'esquerra de Nastasic que va rematar des del sòl Larin, però el porter rival va evitar de nou el punt visitant.

En els últims instants del primer temps l'Almería va estrènyer i es va aproximar més a la porteria de Pedrag Rajkovic, però el marcador va assenyalar 0-0 al final dels 45 minuts..

Ja en la segona meitat, Larin va tenir una nova temptativa que va marxar lleugerament desviat després de donar un parell de tocs en la frontal de l'àrea.

En el 69', una falta botada per Darder va estar prop de trobar el cap d'Antonio Raíllo perquè aquest rematés a porteria.

Ja en els minuts finals, en el 83', l'àrbitre va anul·lar un gol a l'Almeria després que entengués que va haver-hi una empenta prèvia de Ramazani a Raíllo.

I en l'afegit, el Mallorca Javi Llabrés va tenir als seus peus el 0-1 després que Amath regategés al seu defensor i deixés només al mallorquí, que desgraciadament no va contactar bé amb l'esfèric i el seu tret va marxar fora.

Amb el 0-0 inicial es va arribar al final del partit.