Skip to main content
Destacats

200 vegades Martin Valjent

Martin Valjent va complir dissabte passat, enfront del Deportivo Alavés, 200 partits com a jugador del RCD Mallorca. El defensa eslovac va aterrar a l'illa en 2018 procedent del Chievo Verona i des de llavors, s'ha convertit en una peça important en el club mallorquinista.

Valjent, com vermellós, acumula 123 participacions en LaLiga, 66 en la categoria de plata del futbol espanyol i 11 en Copa del Rey, a més de dos ascensos (en 2019 i en 2021) i un gol.

"És un orgull i un privilegi", ha assegurat el central sobre la xifra que ha aconseguit. "En el meu primer any estava cedit i tenia clar que em volia quedar una bona estona en aquest club. En l'àmbit professional, el Mallorca em va canviar la carrera. Vaig poder arribar a la Primera Divisió i per sort, vaig poder quedar-me més d'un any. En el familiar, la meva filla ha nascut en aquesta illa. Em sent com a casa", ha afegit.

Valjent, a més, ha destacat que la volta del play-off d'ascens a Primera davant el Deportivo de la Coruña és el partit que recorda amb més afecte perquè per a ell va significar quedar-se en el club i per a l'entitat va ser "un pas important". Mirant cap al futur, l'eslovac vol "fer una cosa gran" i "quedar en la història" del Mallorca.