Victoria treballada del RCD Mallorca per 2-1 davant l'Sporting

El RCD Mallorca ha aconseguit una important i treballada victòria per 2-1 enfront del Sporting de Gijón. El conjunt asturià arribava a Son Moix després de 9 partits sense conèixer la derrota, però els de Vicente Moreno volien prolongar la bona ratxa a casa.

Avisava Aridai als 3 minuts de joc amb una rematada alta després d'una contra iniciada per Dani Rodríguez. Dos minuts més tard, Babin ha tengut una bona ocasió per a avançar als visitants després d'una jugada a pilota aturada que el jugador no ha arribat a rematar. Ha continuat insistint el conjunt mallorquinista i als 13 minuts, Mariño ha atrapat un tir de Dani Rodríguez. El 1-0 ha arribat als 19 minuts en les botes de Budimir que ha rematat al fons de la porteria un mà a mà contra el porter després d'una bona assistència d'Aridai. L'Sporting no ha deixat de lluitar i Djurdjevic ha empatat a la mitja hora de joc amb un potent xut des de dins de l'àrea. Amb empat a 1 s'ha arribat al descans.

En la segona part, el RCD Mallorca ha portat la iniciativa i ha cercat el gol de la victòria. Mariño ha tornat a ser decisiu amb una bona parada a un tir de Dani Rodríguez en el minut 62’ i Aridai ha tingut en les seves botes el 2-1 en el 68’ en un mà a mà, però Mariño ha tornat a sortir victoriós.

El premi a la perseverança per al conjunt mallorquinista ha arribat en el minut 95 de partit. Àlex López ha baixat una pilota dins de l'àrea i a la mitja volta ha enviat la pilota a la xarxa amb un bon llançament amb la cama esquerra. Gol que posava el 2-1 definitiu i deslligava l'alegria als més de 11.300 seguidors que s'han donat cita a Son Moix. Amb aquest triomf, l'equip de Moreno aconsegueix els 64 punts.

RCD Mallorca: Reina, Joan Sastre, Valjent, Raíllo, Salva Ruiz; Pedraza (Àlex López, 85’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Aridai (Leo Suarez, 77’), Lago Júnior; Ante Budimir (Abdón Prats, 68’).

Gols: 1-0, Budimir, 19’. 1-1 Djurdjevic, 32’. 2-1, Àlex López, 95’.