Derrota per 2-1 del RCD Mallorca en la seva visita al Nàstic

El RCD Mallorca ha caigut en la seva visita al Gimnàstic de Tarragona per 2 gols a 1. La primera part ha estat igualada, amb tres ocasions de gol per a cada equip.

Avisava primer el RCD Mallorca amb un tir de Lago Júnior als 7 minuts que atrapava Becerra en dos temps. Aridai ha enviat una pilota al pal als 22 minuts de joc després de combinar amb Budimir dins de l'àrea. I als 38 minuts, Salva Sevilla culminava una contra iniciada per Leo Suarez i Budimir. El tir de l'andalús sortia desviat.

A partir d'aquest moment seria el conjunt local el que cercaria la porteria de Manolo Reina. Als 39 minuts, Xisco Campos cometia penal per unes mans, però Uche tiraria la pilota fora. 3 minuts després el davanter nigerià sí ha batut a Reina després de rematar un centre des de la banda esquerra. Amb el 1-0, el Nàstic ha insistit i a punt ha estat de marcar el segon, després d'un xut de Noguera que s'ha anat fora. Amb 1 a 0 en el marcador s'ha arribat al descans.

Ja en la segona meitat, era l'equip local el que buscava ampliar el seu avantatge. En el minut 53, Abraham ha llançat fora una falta directa a la vora l'àrea.

Deu minuts després ha tingut l'empat l'equip de Vicente Moreno, però el potent tir de Salva Sevilla l'ha desviat de cap un defensor local. En el minut 69, seria una altra vegada Salva Sevilla qui cercava igualar el marcador, però el seu llançament de falta s'ha anat fregant el pal dret de Becerra. Amb el RCD Mallorca bolcat a l'atac a la recerca d'igualar el marcador, ha estat Iván López qui ha estat a punt d'augmentar les distàncies, però el seu tir l'ha aturat en dos temps Manolo Reina.

El conjunt mallorquinista ha insistit en els minuts finals, en el 80 Àlex López ha rematat alt de cap un centre de Stoichkov. Quatre minuts després Lago ha tingut l'empat, però la seva rematada amb la dreta s'ha anat per sobre del travesser defensat per Becerra. En el minut 90 ha arribat el premi per al RCD Mallorca. Abdón ha rematat al fons de la porteria una pilota que venia pentinat per Àlex López després d'un centre de Lago. Poc duraria l'alegria per als de Moreno perquè tres minuts més tard, Kanté batia a Reina amb un potent xut creuat des de la frontal de l'àrea per a donar el triomf als locals per 2 a 1.

El RCD Mallorca es manté en la part alta de la classificació amb 64 punts i rebrà en la pròxima jornada a la UD Almeria a Son Moix.

RCD Mallorca: Reina, Joan Sastre, Valjent, X. Campos, Salva Ruiz; Pedraza, Salva Sevilla, Leo Suarez (Abdón, 46’), Aridai (Stoichkov, 79’), Lago Júnior; Ante Budimir (Àlex López, 67’).

Gols: 1-0, Uche, 42’. 1-1, Abdón, 90’. 2-1, Kanté, 93’.