Destacats

Victoria del RCD Mallorca 1-0 davant de la UD Almeria

El RCD Mallorca ha tornat a la senda del triomf després de superar per 1 a 0 a l'Almeria a Son Moix. Amb aquesta victòria, el conjunt de Vicente Moreno suma 67 punts i continua en la part alta de la classificació.

El conjunt vermell ha sortit des del principi a la recerca del gol i ha estat Lago Júnior el primer que ha avisat als 4 minuts, però el seu xut ha marxat alt. Set minuts després, Budimir ha tingut una doble ocasió per a avançar al RCD Mallorca, però René ha bloquejat bé el tir del davanter croat. A partir d'aquest moment, el partit s'ha igualat i no hi ha hagut més ocasions clares fins al minut 29, quan Aridai no ha pogut culminar una bona contra.

En el minut 43, l'Almeria s'ha aproximat a la porteria de Manolo Reina, però Martin Valjent ha rebutjat bé un centre perillós des de la banda esquerra. Amb el temps complert, Aridai ha enviat una pilota al pal i s'ha arribat al descans amb empat a 0 en el marcador.

En la segona part ha continuat el mateix guió, amb el RCD Mallorca bolcat a l'atac per a avançar-se en el partit. Aridai ho ha intentat en el 52 però la seva rematada ha marxat alt. L'equip de Moreno ho intentava, però no aconseguia obrir el marcador. Ante Budimir ha tingut una altra bona ocasió en el 71 però el seu xut des de dins de l'àrea s'ha anat al lateral de la xarxa. Quatre minuts després arribaria el premi per al RCD Mallorca en les botes de Salva Sevilla, que ha marcat de falta el seu segon gol aquesta temporada. En els minuts finals, Abdón ha tingut una ocasió per a ampliar el marcador, però la seva rematada l'ha rebutjat un defensor.

Amb el 1-0 s'ha arribat al final del partit, davant l'alegria dels més de 9.600 mallorquinistes que han empès a l'equip per aconseguir la victòria i continuar en la part alta de la classificació.

RCD Mallorca: Reina, Joan Sastre, Raíllo, Valjent, Estupiñán; Pedraza (Abdón, 60’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Aridai (Leo Suarez, 67’), Lago Júnior; Ante Budimir (Baba, 77’).

Gols: 1-0, Salva Sevilla, 75’.