Victòria contundent davant el CD Boiro (0-4) en la primera ronda de la Copa del Rei

Un 'hat-trick' d'Abdón Prats i una estrena golejadora de Cyle Larin serveixen al RCD Mallorca per passar a la següent ronda de la Copa del Rei.

El RCD Mallorca continua viu en la present Copa del Rei després d'imposar-se per 0-4 al CD Boiro en el Municipal de Barraña.

El partit ha començat mogut i al minut de joc el Mallorca ha tingut la primera a través d'una pilota penjada de Pablo Maffeo i posteriorment rematada per Cyle Larin. Finalment, l'esfèric ha sortit lleugerament desviat.

En el 24 ha arribat el primer gol després que una gran deixada de cap de Larin per a què Abdon Prats regategés amb facilitat al porter rival i marcar a plaer.

A la mitja hora de joc, el col·legiat ha assenyalat penal sobre Toni Lato. El capità Abdon no ha perdonat i ha establert el 0-2.

En l'afegit de la primera part, dues aproximacions del CD Boiro han obligat a Dominik Greifa lluir els seus reflexos.

Als 50 segons de la represa del segon temps, Cyle Larin s'ha estrenat com a golejador mallorquinista rematant de cap una excel·lent pilota de Pablo Maffeo. Cinc minuts després l'ha tornat a tenir el davanter canadenc després d'una jugada individual d'Amath el qual el deixava sol davant el porter, però en aquesta ocasió seria Mario Barreiro el que sortiria guanyador.

En el 70, Javi Llabres, a través d'un tir molt potent des de fora de l'àrea, ha obligat el porter local a realitzar una molt bona parada. Quatre minuts després, una bona jugada de Daniel Luna ha provocat un penal a favor dels vermells. Novament, ha estat el davanter d'Artà l'encarregat de transformar la pena màxima i establir el 0-4 en el marcador.

El Mallorca ha controlat el partit fins al final i ha certificat la seva classificació per a la següent ronda de la Copa del Rei.