Derrota per dos gols a cero davant el Betis

Els gols de William José i Ayoze Pérez, juntament amb una dubtosa expulsió d'Omar Mascarell, castiguen el Mallorca sense punts

El RCD Mallorca ha caigut 2-0 en el Benito Villamarín enfront del Real Betis Balompié en una trobada marcada per una dubtosa expulsió d'Omar Mascarell en el primer temps. Els gols han estat obra de William José i Ayoze Pérez.

La trobada no ha començat de la millor manera per als bermellones quan al cap de vuit minuts de joc, una internada per banda de Miranda ha acabat en un bon passi a José perquè aquest rematés ficant la capdavantera de la seva bota i batre així a Rajkovic.

En el 28, Antonio Sánchez ha provat sort amb un tir des de la frontal de l'àrea. Desgraciadament per als seus interessos, el xut ha anat molt centrat i ha estat detingut amb facilitat per Claudio Bravo. El RCD Mallorca ha continuat intentant-ho fins que a la mitja hora de joc, una falta lateral botada pel mateix Antonio ha estat aprofitada per Muriqi, que ha batut al porter xilè, però el punt no va pujar al marcador per posició de fora de joc.

Posteriorment, i mancant un minut per a la prolongació de la primera part, ha arribat la jugada polèmica del partit: Omar Mascarell ha vist la segona targeta groga i s'ha anat expulsat per una més que dubtosa acció. Les protestes per part dels mallorquinistes es va soldar, a més, amb una targeta vermella per a Toni Amor, assistent de Javier Aguirre.

Després del descans, el mexicà ha decidit donar entrada a Sergi Darder per a reforçar el mig camp. El d'Artà substituïa a Martin Valjent i l'equip va passar a estructurar-se en una defensa de quatre.

En el minut 53 l'ha intentat Vedat Muriqi des de fora de l'àrea amb una fuetada amb la seva cama esquerrana. El tir, no obstant això, s'ha anat lleugerament desviat.

Poc més tard, l'ocasió ha estat en l'altra porteria: un llançament de falta d'Isco s'ha enverinat i Rajkovic ha hagut d'intervenir. El rebutg ha caigut en les botes de Diao i en aquesta ocasió era Larin qui la desviava.

Ja en el 65, el Reial Betis ha aprofitat la superioritat numèrica i un gran passi d'Isco i una posterior prolongació de Luiz Enrique ha acabat als peus d'Ayoze Pérez perquè aquest establís el 2-0 en el marcador.

El Mallorca, amb un menys tota la segona meitat, ha estat incapaç de donar-li la volta al marcador i es va amb les mans buides de Sevilla.