Victòria (4-1) davant del Boavista portuguès

Abdón Prats (x2), Javi Llabrés i Samu Costa van ser els golejadors del Mallorca

El RCD Mallorca s'ha imposat per 4-1 al Boavista FC portuguès en un partit d'entrenament disputat aquest dijous, a porta tancada, en lEstadi Mallorca Són Moix.

Un partit que va començar de la millor forma possible per als interessos mallorquinistes perquè en el minut 8, Abdon Prats va enviar, amb el cap, la pilota al fons de les xarxes visitants després d'un centre des de l'esquerra.

El de Javier Aguirre era l'equip que portava la veu cantant en el xoc i a la vora del descans, en el 42', Javi Llabrés va culminar un gran contraatac amb un derechazo des de frontal de l'àrea al qual res va poder fer el porter de l'elenc visitant. D'aquesta manera, i amb 2-0 en el marcador, es va arribar al final del primer temps.

El segon assalt va arrancar com ho va fer l' inicial: amb gol d'Abdón. En aquesta ocasió, el davanter va aprofitar la gran connexió artanenca amb Sergi Darder, que li va brindar una grna pilota a l'espai, el 'dimonió' va regatejar al porter rival i va marcar amb la porteria ja buida.

Només cinc minuts més tard, en el 54', Samu Costa es va sumar a la llista de golejadors en rematar amb el cap un córner des del costat dret. 4-0 i el partit estava ben controlat pel Mallorca, encara que en el minut 83', el Boavista va retallar distàncies gràcies a una acció que va acabar amb una picadita per sobre d'Iván Cuéllar, que res va poder fer.

Res més va succeir sobre el verd de l'Estadi Mallorca Són Moix. 4-1 i triomf de l'equip mallorquinista, que continua preparant la pròxima trobada de LaLiga, que serà el pròxim 25 de novembre enfront del Club Atlètic de Madrid en el Cívitas Metropolitano.

Sergi Darder ha valorat així el partit i les seves sensacions:

- "Tot el que sigui competir i tornar a guanyar és bo. Nosaltres sabem que guanyar és un hàbit i ara mateix estem fent coses per a guanyar però no el fem. Estem segurs que quan aconseguim tancar una mica la porteria i ser més eficaces hi haurà una ratxa bona de victòries".
- "L'Atlètic sabem que és un equip amb una ratxa increïble a casa, però el Mallorca va guanyar aquí fa dos anys, sempre ha competit i estem amb moltes ganes i confiats".
- "Per a mi, que venc d'estar aturat, aquests partits (Boavista) són vida. Per sort, físicament estic recuperant sensacions i tant de bo a partir d'ara es vegi el Sergi que per alguna cosa va venir aquí".
- "Des de petit ens entenem (Abdón i Sergi) molt. Ho hem d'aprofitar".