Skip to main content

El RCD Mallorca s'estrena demostrant valors en LaLiga Genuine 2023/24

El RCD Mallorca Genuine ha disputat aquest passat cap de setmana la sisena edició de LaLiga Genuine en una primera fase que s'ha celebrat de manera íntegra en el Complex Esportiu de Salou, a Tarragona.

L'equip dirigit per Paco Cobo ha tret a relluir una gran quantitat de valors com són la companyonia, el compromís, el respecte, la solidaritat i l'esforç en els tres partits ha disputat enfront de la Fundació Club Atlètic de Madrid, el Cadis i la UD Almería.

És el que més enorgulleix al club en un torneig on els resultats esportius passen clarament a un segon pla. En aquest sentit, els tres equips contra els quals s'ha enfrontat el Mallorca s'han emportat la victòria, encara que els mallorquinistes van ser capaços de guanyar l'últim quart davant la UD Almería.

La pròxima cita de l'equip ja serà al febrer, del 2 al 4, dates en les quals es juga la segona fase de la temporada a la Ciutat Esportiva Badia de Cadis. Aquí, el conjunt illenc es mesurarà al València CF, al Còrdova CF i a la Fundació Cèltica Integra.