Victoria 4-0 del RCD Mallorca davant el CE Felanitx en el seu primer test de pretemporada

El RCD Mallorca ha superat al CE Felanitx per 4 gols a 0 en el seu primer partit amistós de pretemporada. Lago Junior ha obert el marcador als quinze minuts de la primera part amb un tir des de fora de l'àrea amb la cama dreta. Des d'aquest moment, el RCD Mallorca ha tingut les millors ocasions als peus d’Enzo, Baba i Febas però al descans s'ha arribat amb el resultat d'1 a 0.

La segona meitat ha continuat amb el mateix guió, l'equip vermell cercant la porteria del CE Felanitx. En el minut 50, Álex Alegría s'ha estrenat com a golejador del RCD Mallorca després de rematar de cap un centre des de la dreta per a posar el 2-0. En el minut 75, Pablo Chavarría ha marcat de penal el 3-0 i deu minuts després, Salva Sevilla ha tancat el marcador amb un llançament de falta.

RCD Mallorca 1a part: Reina, Xisco Campos ©, Raillo, Roberto Alarcón, Ocaña, Baba, Febas, Dani Rodríguez, Enzo, Lago Junior, Budimir.

RCD Mallorca 2a part: Parera, Valjent, Prada, Fran Gámez, Pierre, Pedraza, Salva Sevilla, Moyita, Víctor, Chavarría, Álex Alegría.

Gols: 1-0, Lago Junior, 15’. 2-0, Álex Alegría, 50’. 3-0, Pablo Chavarría, 75’. 4-0 Salva Sevilla, 85’.