El RCD Mallorca empata 1 a 1 contra la UD Poblense

L'equip vermell ha empatat 1 a 1 davant la UD Poblense en el tercer partit de pretemporada. Joan Sastre ha obert el marcador als 25 minuts de joc després d'una bona jugada amb Salva Sevilla. En el minut 35, Lago Junior ha pogut ampliar l'avantatge en el marcador amb un bon tir des de fora de l'àrea que ha aturat Kevin. Amb el resultat d'1 a 0 s'arribava al descans del partit.

En la segona meitat, el RCD Mallorca ha continuat dominant el partit, però en el minut 90, Mateu Ferrer ha aprofitat una jugada a pilota aturada per a anotar el gol de l'empat per als visitants. Amb l'1 a 1 s'arribava al final del partit. Amb aquest empat, el RCD Mallorca posa fi a la primera part de pretemporada a l'illa amb un balanç de dues victòries i un empat.

RCD Mallorca: Reina ©, Sastre, Valjent, Raíllo, Fran Gámez, Baba, Salva Sevilla, Febas, Dani Rodríguez, Lago Junior, Ante Budimir.

També han jugat: Parera, Pierre, Xisco Campos ©, Prada, Roberto Alarcón, Señé, Antonio, Enzo, Moyita, Pablo Chavarría i Álex Alegría.

Gols: 1-0, Joan Sastre, 25’. 1-1, Mateu Ferrer, 90’.