Victoria 2-0 del RCD Mallorca davant l'Albacete en l'anada del play off

El conjunt de Vicente Moreno pren avantatge en la primera eliminatòria després de superar a l'Albacete per 2 a 0 gràcies als gols de Leo Suarez i Dani Rodríguez.

Començava bé el conjunt vermell, sòlid en defensa i cercant la porteria defensada per Tomeu Nadal. Al quart d'hora, Dani Rodríguez avisava amb un potent tir des de dins de l'àrea que bloquejava bé el porter visitant. Cinc minuts després, Leo Suarez ho intentava amb l'esquerra des de fora de l'àrea, però el seu xut acabava a les mans de Nadal. Al següent atac, no perdonaria l'argentí. La jugada la iniciava Pervis per banda esquerra, l'equatorià ha trobat a Abdón i el d'Artà ha deixat tot sol davant el porter a Leo Suarez, que amb un bon tir creuat posava l'1-0 en el marcador amb el qual s'arribaria al descans.

La segona part ha sortit a l'atac l'Albacete, però el RCD Mallorca s'ha mantingut ordenat en defensa. Als 55 minuts, Abdón ha provat des de fora de l'àrea, però el seu tret amb l'esquerra ha sortit alt. En la següent acció d'atac, Joan Sastre ha xutat amb la dreta, però el seu tir ho ha bloquejat bé Tomeu Nadal. En el 63, Lago Júnior ha tingut una ocasió que ha rebutjat Nadal. Cinc minuts després, Lago ho ha tornat a intentar, però el seu tir ha marxat fregant el pal.

L'equip visitant ha cercat el seu gol en els minuts finals del partit. En el 80, Zozulia ho ha intentat però la seva rematada va sortir desviada. El premi per al RCD Mallorca va arribar en el 89, amb un bon gol de Dani Rodriguez des de fora de l'àrea que suposava el definitiu 2-0. L'eliminatòria es trasllada ara al Carlos Belmonte, on el diumenge a les 19.00 hores, el RCD Mallorca intentarà mantenir l'avantatge obtingut en el partit d'anada.

RCD Mallorca: Reina, Joan Sastre, Raíllo, Valjent, Estupiñán; Pedraza, Salva Sevilla (Bavb, 90’), Dani Rodríguez, Leo Suarez (Aridai, 72’), Lago Júnior; Abdón (Àlex López, 74’).

Gols: 1-0, Leo Suarez, 23’. 2-0, Dani Rodríguez, 89’.