Skip to main content
Destacats

Vicente Moreno: "Volem guanyar i necessitem guanyar sempre"

Vicente Moreno vol tornar al camí del triomf aquest diumenge contra el Córdoba CF (Estadi de Son Moix, 18:00 hores): "Volem guanyar i necessitem guanyar sempre, al marge de la situació de l'equip. En futbol sempre hi ha necessitat, pressió o obligació de guanyar però cal buscar l'equilibri parell no passar-se de l'exigència perquè, si no, mai s'és feliç". "Estem en una situació que podria ser millor però també pitjor, la temporada serà difícil i hem d'estar tranquils en qualsevol escenari", ha assegurat el preparador valencià del RCD Mallorca.
Moreno avisa que enfronti hi haurà un rival molt dur que arriba amb una bona dinàmica: "El Córdoba CF ha estat superior en els últims partits que ha jugat, és un equip difícil, amb bons jugadors i, si volem tenir opcions de guanyar, haurem de fer les coses molt bé". "Espero no rebre gols a cap moment de partit, contra l'Extremadura UD ens van marcar al final i el mal va ser el mateix", ha respost el tècnic preguntat pels gols matiners que ha rebut l'equip en diferents partits.
Per contra, el Córdoba CF arriba a Palma amb una estadística important pel que fa a gols a favor en l'últim tram de partit : "Tenen molta qualitat i facilitat per fer gols, amb jugadors amb un bon colpeig de pilota i no em sorprèn en absolut la seva facilitat per marcar gols". El tècnic també ha estat clar quan ha estat preguntat per les seves decisions a l'hora de fer els equips inicials: "No tanquem portes a ningú, el rendiment de cadascun és el que li obre o tanca la porta".