Skip to main content
Destacats

Vicente Moreno: “Si guanyem al Granada CF segur que tendrem una darrera opció”

L'entrenador del RCD Mallorca ha assegurat que “signàvem arribar a Pamplona jugant-nos la categoria, i per a això hem de guanyar al Granada”

Vicente Moreno ha comparegut davant els mitjans de comunicació de manera telemàtica per a analitzar el partit de la jornada 37 que jugarà l'equip davant el Granada CF. Els mallorquinistes cercaran la tercera victòria consecutiva a casa per a mantenir opcions de salvació en l'última jornada. “Hem de guanyar el Granada CF, i en funció del que facin els altres, tendrem una darrera opció i ens aferram a ella amb totes les nostres forces. Ens enfrontam a un gran equip, que enguany s'ha reforçat amb jugadors importants. La temporada del Granada CF no és casualitat”.

El RCD Mallorca necessita retallar 4 punts en les dues últimes jornades per a mantenir la categoria. La situació classificatòria és complexa però el vestuari no baixa els braços. “Estic convençut que si guanyam el partit tendrem una última opció i després poden passar mil coses. Quan més d'un no ho esperava, hem aconseguit coses. Tenim molta gent darrere que somia que l'equip es quedi a Primera. Ens deixarem tot per a aconseguir-ho”.

Passi el que passi en els dos últims partits, l'entrenador del RCD Mallorca ha destacat el compromís i l’esforç de la plantilla durant tota la temporada. “Els jugadors s’ho han deixat tot, no hem tengut sort en determinats moments, i això ho ha complicat tot. No puc retreure res als jugadors. Ho lluitarem i a veure si tenim un final feliç”.

L'entrenador del RCD Mallorca ha volgut també recordar que l'equip lluitarà fins al final per a mantenir allò que tant ha costat aconseguir. “És el moment més important de la nostra carrera perquè és l'últim. Sense el que hem aconseguit en el passat no seríem aquí ara. No volem fallar-li a molta gent. Tenim tota la nostra energia a aconseguir el nostre objectiu”.