Skip to main content
Destacats

Veterans del RCD Mallorca visiten la Penya Mallorquinista 'Es Vici' de Campos

Van acudir a l'acte el president de l'Associació de Veterans del RCD Mallorca, 'Chichi' Soler, i els ex-presidents d'aquesta entitat, Joan Forteza i Julià Mir

Els ex-jugadors del RCD Mallorca 'Chichi' Soler, Joan Forteza, Julià Mir, Gaby Vidal, Quini Campos i Toni Campoy van assistir al sopar de la Penya Mallorquinista 'Es Vici' de Campos. També, van estar acompanyats pel CEO de Negoci del club mallorquinista, Alfonso Díaz, que va dirigir unes paraules d'agraïment als seus assistents: "Sentim des del club que estau allà, donant suport incondicional.. Veterans, enhorabona per la feina que feis perquè la memòria del club la manteniu i treballau per seguir rememorant tot el que ha estat aquest club durant la seva història".

Una vetllada en què el president de l'Associació de Veterans del RCD Mallorca i també, ex-jugador vermell, 'Chichi' Soler es va mostrar molt agraït: "Tenim la sort de poder compartir aquests moments amb gent mallorquinista, amb gent que estima el Mallorca. I així de gran és el futbol també, que ens ha unit a tots sent jugadors i sent aficionats en aquest tipus d'esdeveniment".

D'altra banda, Joan Forteza també va aprofitar l'ocasió per analitzar el proper rival del RCD Mallorca: "L'Elx si no record malament està a baix de tot. Però, en el futbol qualsevol pot guanyar a qualsevol. Així que nosaltres hem de guanyar, hem d'anar amb el cap ben alt i lluitar com el Mallorca a lluitar fins ara. Jo esper que sigui guanyador i ho desitj amb tot el meu cor".

Al voltant d'unes cinquanta persones van poder gaudir d'una nit on es va revifar el mallorquinisme . Fins i tot, alguns van ser els afortunats de guanyar a través d'un sorteig el llibre oficial del Centenari "Un segle amb el RCD Mallorca" de Miquel Vidal, signat pels històrics que van ser presents a l'acte.