Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vázquez: “som conscients de la nostra responsabilitat, sabem el que ens juguem”

El tècnic assegura que el grup està en perfectes condicions per al partit de demá

Fernando Vázquez ha atès a la premsa en la prèvia al transcendental partit que jugarà el Mallorca enfront del Valladolid i es va mostrar convençut de la victòria, “nosaltres no tenim molt que pensar, hem de guanyar i això farem” i va destacar que el grup “està fort i unit, en perfectes condicions físiques i mentals per guanyar els tres punts”.

L'entrenador va assegurar que la setmana ha estat “intensa i de concentració” i va destacar que, tant ell com els jugadors, “sabem el que hem de fer, no especular, i som conscients de la nostra responsabilitat, sabem el que ens juguem”.

En aquest sentit el gallec va remarcar que, en la seva opinió, l'equip ha d'estar concentrat i tensionado, “però el just, per no desorganitzar-nos. Cal saber baixar la pressió perquè no sigui excessiva. Hem de saber on estem, hem de tenir responsabilitat però no pressió”.

Vázquez va reconèixer que no s'esperava estar en aquesta situació quan va agafar a l'equip, “però sóc optimista i penso que demà anem a guanyar. Ens juguem molt, ho assumim, i demostrarem que som capaços de treure-ho”. Per a l'entrenador, la situació ideal és que el Mallorca s'avanci en el marcador, “per demostrar des del principi la necessitat que tenim. No hi ha alternativa, hem d'anar amb seguretat, amb determinació i amb equilibri”.

Finalment el tècnic va voler agrair el suport incondicional de l'afició, “han estat amb nosaltres donant-nos ànims tot el temps, per això vull donar-los les gràcies. Els dedicarem a ells la permanència”.