Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vázquez: “ojala mai tornem a viure aquesta situació”

El tècnic espera “lluitar per coses importants” la temporada que ve

Fernando Vázquez ha atès a la premsa després de la victòria del Mallorca i ha mostrat la seva satisfacció “per complir l'objectiu” i ha desitjat que “tant de bo mai tornem a viure aquesta situació i l'any que ve volem alt”. El tècnic, en aquest sentit, va assegurar que “tots hem d'aprendre” i va justificar l'alegria dels seus jugadors, “un celebra segons la situació en la qual està, per tant l'alegria és assumible. És una alegria continguda perquè aspiràvem a coses importants i ens hem salvat en l'última jornada”.

El gallec va recordar que el seu objectiu “era salvar a l'equip. Pensava que ho faríem millor però ara cal pensar l'any que ve. Ojala puguem lluitar per coses més importants. La clau és començar bé i mantenir-se a dalt”.

El tècnic va destacar que, segons la seva opinió, “tots som culpables d'haver arribat a aquesta situació. Si algú té la culpa és l'equip i la gent que ho dirigeix, o sigui jo”. 

Finalment, Vázquez va agrair el suport de l'afició en les últimes setmanes, “estic content que tornin a casa amb l'objectiu compliment”.