Skip to main content
Destacats

Tot abonat amb la seva bufanda

El RCD Mallorca regala a cadascun dels seus 20.700 abonats una bufanda personalitzada del club, sigui quina sigui la zona de l'estadi en què es trobi. Un record que atorga l'entitat amb motiu de la remodelació de l'Estadi Mallorca Son Moix.

La ubicació en l'estadi condicionarà el disseny de la peça, ja que cadascuna de les tribunes i fons tenen un concepte i un model diferents: L'Infern en el Fons Sud, Dimonis en Tribuna Oest, Tramuntana en Fons Nord i Sol en Tribuna Est.

L'Infern perquè és aquest el nom amb el qual es coneix a la Graderia d'Animació, L'Infern 1916; Dimonis perquè no hi ha figura més característica del club i de l'illa; Tramuntana perquè és la tribuna més pròxima a la nostra Serra, que es Patrimoni de la Humanitat; i Sol perquè així s'ha batejat sempre una zona que va estar destapada fins a l'any 2022, quan va començar la reforma del feu mallorquinista.

Els abonats situats en les tres zones de l'estadi que encara no han rebut el seu obsequi (Nord, Sud i Oest) podran venir a recollir-lo —previ email del club especificant dia i hora— a partir de la setmana que ve. El lliurament es durà a terme en les taquilles del Fons Sud, que estaran obertes entre les 10 i les 18 hores.

Els abonats situats en Est ja van rebre la bufanda la temporada passada després de la inauguració de la seva Tribuna.