Skip to main content

Aguirre: "Només pens en el partit de demà, no tenc una altra mentalitat"

El tècnic compareix en la prèvia del Deportivo Alavés - RCD Mallorca de la J26

Darrers partits: "Hem millorat en la creació de joc. La part defensiva la teníem més controlada. Hem perdut molts partits a Raíllo, a Valjent, a Maffeo... Tres jugadors que van jugar més de 30 partits l'any passat. Continuem sent un equip compacte, reconeixible. No hem pogut anar per davant en el marcador com la temporada passada. Això ens ha passat factura".

Pensar en el partit de Copa del dimarts: "No ens ho podem permetre. Ells tenen equip dissenyat per a tres competicions. Nosaltres hem sabut distingir entre Lliga i Copa. Som un planter de gent molt compromesa i és igual la competició, que l'equip competeix. Només pens en el partit de demà, no tenc una altra mentalitat".

Expulsions: "Hem parlat d'això, sobretot el cos tècnic no hem fet bé les coses. El màxim responsable soc jo i per això vaig parlar amb tothom. Hauré de ser més seriós i més disciplinat amb els arbitratges".

Partit de Copa: "No. No he sentit cap comentari entre els jugadors. Ens ha funcionat fins ara. No hem invertit ni un minut de xerrada en la Copa. Ara mateix ens importa la lliga. Si no anem amb el cap ben posat a Vitòria, ens durem una desagradable sorpresa i no vull això".

Raíllo: "Ho conec molt bé. Raíllo és un líder, ho dona tot pel club, s'ha deixat el físic, ha jugat lesionat i és un valorar per a nosaltres. Una peça fonamental, el nostre capità i li tenc molta estima. El necessit. M'ha ajudat molt i només tenc paraules d'elogi per a ell. Ho ha donat tot pel club des de Segona B i el valor. Esper que ho valorem tots. Es va jugar la seva carrera per nosaltres i no hem de fallar-li".

El resultat en la lliga afectarà la Copa?: "Sempre es treballa millor amb victòria, però amb les derrotes s'uneix el grup i l'equip es concentra, encara que mai són benvingudes les derrotes. En ser competicions diferents, no crec que ens afecti per a bé o per a mal. Sabem la necessitat de punts que tenim en lliga".

Samu Omorodion: "Un jugador espectacular. Els hem posat imatges als defenses. A mi m'ha sorprès gratament. Ha marcat molts gols. És un jugador que ell només te la pot fer. Tots juguen molt bé al futbol. En la primera part a Son Moix ens van donar una lliçó. Samu és espectacular, sí".

Essència del futbol de fa 50 anys: "Internament es manté. Continua apassionant-me. Amb 17 anys vaig signar el meu primer contracte professional i des de llavors no he perdut l'essència".

Baixes: "Muriqi va tenir un cop molt fort i no va entrenar com la resta els dos primers dies, però ja està bé. Maffeo es va ficar en els rondos i corr. Estarà abans del que es preveu".