Skip to main content
Destacats

Tenim dibuix guanyador!

En un moment molt especial per a totes les Illes Balears, amb una final de Copa del Rey en l'horitzó, el RCD Mallorca, juntament amb la Fundació Reial Mallorca i en col·laboració amb la Conselleria d'Educació i Universitat, va organitzar un concurs de dibuix que ha estat tot un èxit de participants.

Molt boniques i treballades creativitats dels nins i nines de tot l'arxipèlag, que s'han volgut sumar en la tasca de motivar a l'equip de cara a la fita històrica del pròxim 6 d'abril. Els jugadors i cos tècnic, jurats del concurs, l'han tingut molt difícil a l'hora de triar el dibuix guanyador, que finalment ha estat el d'Iris de la Rocha Arias, alumna de 12 anys del col·legi Jesús María de Palma.

Sota el títol "I si ho repetim", Iris ha recreat el moment tan desitjat per tots: el de l'alçament de la Copa del Rey en una Cartuja repleta d'aficionats i el de la celebració en la Plaça de les Tortugues, punt de reunió de tot el mallorquinisme a l'hora de festejar els èxits del club. 

Com a premi, algun jugador del primer equip visitarà el col·legi de Jesús María.

Enhorabona, Iris! I moltes gràcies a tots els participants per haver contribuït en la motivació de l'equip per a la gran final!