Skip to main content
RCD Mallorca

Steve Nash : "Cada dia feim feina per millorar el club"

Una de les llegendes històriques del bàsquet i propietari del Real Mallorca, Steve Nash, ha volgut explicar les sensacions que tenen els accionistes aquesta temporada i ha ratificat la il·lusió amb la que treballen per seguir millorant el club. 

 

Ens agradaria coneixer les seves sensacions davant els resultats de l'equip aquesta temporada.

Potser ha estat un inici de temporada una mica difícil. Però crec que és massa d'hora. Amb temps, l'equip millorarà i jo esper que arribin aviat els bons resultats. Venim d'una dinàmica complicada però la nostra sort pot canviar. El nostre projecte és per millorar la cultura de club i l'actitut. 

 

Des de que vareu arribar al club, ja s'han vist canvis.

Moltes coses estan canviant a millor. Per la comoditat dels jugadors, pels aficionats,...Els propietaris feim fein cada dia per millora aquest club. A vegades és complicat perquè necessitam seguir una estratègia que permeti aplicar totes les idees que pensam. Necessitam temps. Moltes coses al club seguiran canviant.

 

Seguiu motivats?

Sí! És un plaer treballar en aquest club. Té molta història i ja és molt especial per nosaltres. El projecte és a llarg plaç. Necessitam paciència i temps. Els seguidors, com nosaltres mateixos, volem resultat avui. Però la realitat es que per canviar la dinàmica d'un club es necessita temps i les victòries que arribaran.

 

A E.E.U.U la gent coneix al Real Mallorca?

Els fanàtics del futbol si, perquè segueixen la lliga espanyola i em demanen pel Mallorca, com a club històric de la competició. Però la resta de gent que no segueix el futbol mundial, no coneix el club. 

 

Sigueixes els partits?

És difícil que arriben els partits, i els he de mirar sempre dos dies després, perquè és impossible seguir-los en directe. Llavors és estrany perquè mir els partits sabent el resultat. Però jo estic convençut que si el Mallorca aconsegueix més victòries, interessarà oferir els partits en viu. M'agradaria molt perquè així, els meus fills, també podrien veure els partits. Jo si que els mir tots, però clar, uns dies després que s'hagin jugat.

 

La teva segona vegada a Mallorca.

La primera vegada va ser molt especial per la meva dona i jo. Ens varem prometre. Per això no només el club és important per nosaltres sinó també l'illa ha passat a ser molt especial per la nostra familia. Esperam poder tornar venir mltes vegades. Cada any. A més, jo necesst veure amb els meus ulls el club, conèixer els jugadors, respirar l'ambient i passar temps amb ells a algún entrenament. Me'n vaig amb noves sensacions. 

 

Enyores competir?

Trobo molt a faltar el bàsquet. Sobretot la competició. Passar temps amb els meus companys, al vus, viatjant, als dinars i sopars,... Però així és la vida. No puc jugar més però he decidit deducar temps a altrs coses que també m'apassionen.

Veus possible que el partit solidari que celebres cada any als Estats Units pugui celebrar-se a Mallorca?

M'agradaria poder celebrar un partit de futbol amb la meva fundació a l'illa. És una molt bona idea. Des de fa 9 anys, dedicam un partit pels nins als que ajuda la Fundació a Nova York i seria molt especial poder fer alguna cosa similar aquí.