Skip to main content
RCD Mallorca

S'estrena el tràiler de la pel·lícula del Centenari

"Cent anys després" del director mallorquí Marcos Cabotá s'estrenarà el pròxim mes de Febrer. L'obra, que culminarà l'any del centenari ja ha projectat el tràiler a una de les sales de Porto Pi Centre davant els mitjans de comunicació i una representació institucional.

Per part del Real Mallorca hi ha assistit Monti Galmés, President del club i Toni Tugores, President de la Comissió del Centenari. Entre els convidats també ha pogut veure aquest primer tast del film, Francesc Miralles, Vicepresident de la Conselleria de cultura, patrimoni i esports del Consell de Mallorca i Lucía Mayans, Gerent de Porto Pi Centre Comercial.

Galmés ha agraït la direcció de la pel·lícula a Marcos Cabotà i a Paula Serra, de Nova Televisió i Diana de la Cuadra, de Strangers Friends encarregades de la coproducció.

"Cent anys després" arribarà als cinemes el pròxim mes de Febrer del 2017 i es projectarà durant una setmana. La intenció tant del Real Mallorca com de la direcció, és que la pel·lícula arribi a tots els mallorquinistes, protagonistes d'aquests cent anys d'història i també del film. Cabotá narra la trajectòria del club a partir de la realitat i la ficció, convertint allò que podria ser un documental amb una gran obra cinematogràfica.

Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=BMrCdDBShrM