Skip to main content
PRIMER EQUIP

Sergi: “hi ha moments en els quals cal arriscar, i est és un d'ells”

L'entrenador demana a l'equip que sàpiga manejar l'ansietat davant un rival que pot venir a tancar-se

“Esperem un partit com el d'Elx, crec que l'Almeria ens esperarà enrere per fer-nos mal. Els he demanat als meus jugadors que hem de ser més valents, ser nosaltres mateixos i manejar l'ansietat. Hem de manar en el partit i aprofitar la nostra oportunitat, que segur que arriba” amb aquestes paraules analitzava Sergi Barjuan el partit que jugarà demà, dissabte, el RCD Mallorca contra el conjunt andalús.

El tècnic, que es va mostrar confiat en les possibilitats de l'equip de guanyar, va reiterar que, segons la seva opinió, “hi ha moments en la vida en els quals cal arriscar, i est és un d'ells.  Hem de demostrar”.  En aquest sentit, i a preguntes de la premsa, el català va assegurar que “l'actitud no té res a veure amb les vegades que es tira a porteria, si no amb intentar ser valentes, sobretot a l'hora de gestionar moviments ofensius. Necessitem jugadors que traslladin al camp  el que es treballa durant la setmana. Les situacions adverses ens fan dubtar i hem d'evitar això”.

Sergi no va voler valorar els possibles resultats en altres enfrontaments, “ens hem de centrar en nosaltres, centrar-nos en nosaltres. Estic convençut que l'equip treballarà per guanyar, que sofrirem per fer-ho i que els afeccionats ens recolzaran i que tots anirem en la mateixa adreça”.

Pel que fa a l'estat anímic de la plantilla, l'entrenador va assegurar que “ha anat de menys a més. És normal que decaiguin després d'una derrota i que els costi aixecar-se. Però és un gran grup i ara hem d'aguantar els últims partits que són difícils. Ells s'han anat convencent que no queda una altra que guanyar. El partit és molt important i és veritat que pot aparèixer el cansament d'una temporada dura i els nervis, però dins de la preocupació hem de tenir aquest ímpetu de voler anar a per el rival. Hem d'enganxar al públic, ells tenen a veure que volem anar a per el partit i volem la pilota”.

Finalment, es va referir a l'Almeria com un rival que ha tret  molt rendiment fora de casa i que el que més li preocupa és la seva velocitat, “és molt perillós i sap gestionar molt bé els temps. A més, li pot venir bé l'empat així que poden venir a tancar-se i buscar les sortides ràpides i l'estratègia. Hem de fer que se sentin incomodos”.