Skip to main content
PRIMER EQUIP

Sergi: “hem competit amb ganes, però sense sentit”

El tècnic lamenta el descens a pesar “d'intentar-ho de totes la maneres”

Sergi Barjuan ha atès a la premsa després de l'empat del Mallorca en Anduva , una vegada consumat el descens, i ha assegurat que, tant ell com el seu cos tècnic, ho han donat tot per salvar a l'equip, “ho hem intentat de totes les maneres, hem treballat moltíssim per revertir la situació, però no ha estat possible, no ho hem aconseguit. L'equip ha canviat la cara. El trist és que, des que vaig arribar, només ha demanat dos partits, però no hem pogut salvar-ho”.

En aquest sentit, el tècnic va assenyalar que era conscient, quan va assumir l'adreça de l'equip, que “era un repte difícil” i va reiterar que s'ha involucrat al màxim “creia que ho podíem  aconseguir. Tinc el cor trencat per no haver aconseguit l'objectiu”.

El català va negar que, al seu judici, l'equip hagi tingut poca intensitat al final de la competició, “no és un problema d'actitud, ni de compromís ni de deixadesa. La segona és molt dura i l'ansietat ens ha fet cometre errors. Hem competit amb ganes, però sense sentit i la falta de contundència ens ha penalitzat”.

Sergi, així mateix, va reconèixer que la primera part enfront del Mirandés, “és difícil d'explicar. Prepares el partit i tot surt a l'inrevés des del minut un. Volem fer més del que sabem i córrer més del que deuríem. Són situacions difícils de controlar, t'està jugant el teu futur i comences el partit perdent i, encara que hem tingut ocasions, no les hem aprofitat per l'ansietat i per nervis en saber el que ens jugàvem”.

Finalment va desvetllar que el vestuari “està enfonsat i plorant” i va agrair el suport incondicional dels afeccionats desplaçats, “no puc més que donar-li les gràcies, es mereixien una altra recompensa”.