Skip to main content
PRIMER EQUIP

Sergi: “ens marxem amb un resultat que no ens mereixíem”

El tècnic assegura que el penal condiciona el partit, encara que reconeix que a l'equip li va faltar fluïdesa ofensiva

Sergi Barjuan va atendre als mitjans després del partit que el RCD Mallorca va jugar a Valladolid i va assegurar que l'equip “ha d'estar tranquil” que, segons la seva opinió, va ser més valenta en la segona part que en la primera i que el grup “es marxa amb un resultat que no ens mereixíem”.

D'aquesta forma al·ludia el tècnic al controvertit penal que condiciono el partit i que, segons la majoria dels quals van veure la jugada no era pena màxima, “crec que el treball d'un equip que es juga tant i que està sofrint molt no pot espatllar-se amb una situació molt delicada. Entenc la labor de tot el món però hi ha decisions, i més en aquests moments, que cal tenir-les molt clares i pensar-les fredament”.  El català va continuar amb el seu argument assegurant que el penal “ha estat decisiu en el transcórrer de la trobada, est és un esport de contacte  i l'àrbitre ha de mesurar molt bé i saber el que ens estem jugant els equips”.

Sergi va reconèixer que el Valladolid va jugar millor que el seu equip en la primera part, “però no han creat perill” i que el Mallorca “ha estat més valent en la segona, encara que ens ha penalitzat molt el primer gol”.  En aquest sentit l'entrenador va assegurar que “no hem creat molt perill en àrea contrària, sobretot en la primera meitat. Ha faltat lucidesa en la fase ofensiva”.

El míster va assegurar que no mira la classificació ni ha fet comptes, “hem de pensar en nosaltres i anar partit a partit. Ara ens toca preparar el que tenim contra l'Almeria, queden tres en el Iberostar i a casa hem de ser més atrevits, Hem de seguir treballant i tirar para avanci. Hem de creure en nosaltres mateixos  i si ens hem portat un cop aixecar-nos”.